- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
- Konu Sahibi PelusBattaniye
-
Çok güzel olmuş maşallah,peki durumunuz nasıl hala memnun musunuz yemek çiğnerken bir problem oluyor mu bir de ne kadara yaptırdınız acaba ben pişman olmaktan korkuyorum sizin gibi 4 dişe yaptırmak istiyorum.
ewet ya kesin öyle..önce 24 hazirana verdiler sonra tekrar aradım 4 hazirana aldım..arada bir arıyorum iptal eden olursa erkene aldırmak için..24 ağustosta nikahım var ondan önce yetişsinde başka bişey istemiyorum
öyle söylediler tlfonda..önce muayene oluyormuşuz sonra 2 ay sonraya işlem neyse yapılıyormuş..gidince bastırıcam doktora bakalım inşş istediğim gibi olur
inşş canım ..herşey için tşkkür ederim..bana öyle bir iyilik yaptın ki minnettarım çok saol
Kızlar ikinize de çok teşekkürler bir şey daha sorucam ömürleri ne kadar mesela çay kahve sigara sarartırmış sigara kullanmıyorum çayla kahveyle aram yok ama pipetle içerimiçince fırçalarım falan ne bileyim artık:)) ama 5-10 yıl gider mi ki?:/
rica ederiz canmoradaki asistan bana kardeşinin de 9 yildir kullandığını hic bir sorun olmadığını söylemişti düzenli fircalayinca hic bir sey olmaz bencede :) kahve zaten icmiyorum selülit yapıyor diye cayda az içiyorum ben ama aksine suan bu resimdeknden daha beyaz dislerimin hepsi düzenli bakımını yapınca cok hos duruyor
off yaaa ....gittim bugün kompozit bana olmuyor malesef..zirkonyumdan başka hiçbirşey olmazmış..
aa oyle seymi olur zirkonyum metal olan değilmi
Henüz bir kac saat once yaptirdim fikir olsun diye ekliyorum buyrun bakmak isterseniz
Eki Görüntüle 628677 bu eski hali
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdimkonyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?