Model içine sindimi?her fiyata var ama güzel olması beğenmende mühim hem belki çok daha hoşuna gidecek bi gelinliği daha uygunada bulabilirsin yok illa bu diyosan bikere oluyo istediğin olsun bence biraz daha gez fatihede git diğer gelinlikçilerede git 2 ay uzun bi zaman bende öyle yapıcam marta kadar al dedi gelinlikçi sonra pahalı oluyormuş
Resim yokmu?Benim bildigim kadariyla kiralikda olsa iyi fiyat dir herhalde cünkü kople fransiz danteli en degerli gelinlikler zaten fransiz dantelidir tabi kalitesi de önemli
fotoğraf çektirmiyolar ne yazık ki(
annemlerle gittim en son, onlar da bi görsünler dedim. onlar pek beğenmediler. gösterişsiz ve sade buldular( kararsız kaldım ben de. bi de fiyat da inmeyince. 1800 lira çok geldi bana ( bilmiyorum napcamı. aklımda net bi model de yok. hem asil,zarif, dikimi ve kumaşı iyi, modern bi gelinlik istiyorum. dantelli modeller genelde daha sade oluyo diğer modellere göre. bu beğendiğim dantelli modelin arkasında organze tülden katlı kuyruk vardı hareket katan.
taşlı modelleri pek sevmiyorum. üst kısmı drapeli modelleri seviyorum. kuyruğu olsun istiyorum. kabarık etek istiyorum.
mesela aşağıdaki model nasıl sizce? çok mu sade ? bunu bi gelinlikçi 1300 e dikerim,aynısı olur dedi.
Eki Görüntüle 131504
Ben de straplez önü drapeli, Fransız danteli gelinlik beğendim. Üstünde boncuklar işlenecek 900 e anlaştık. 600 e diken de vardı.
Bu gelinlik işlerinde çok para kazanılıyor. Beğendiğim gelinliği 500- 600 tl ye alıp 1750 tl e satmaya çalışıyorlar. Dantelli gelinlik diye indirim de pek yapmıyorlar.
Bence beğendiğin model çok hoş ve zarif. İnsanlar daha farklı gelinliklere alıştıkları için böyle hoş gelinlikler gözlerine güzel gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?