• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri komple fransız danteli kiralık bi gelinlik için 1800 lira iyi mi sizce?

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Herkese merhaba,
Haftasonu gelinlik denedim ve bir modeli beğendim. Gelinlik komple fransız danteli straplez bir gelinlik. eteğinin arka kısmı hareketli tül katlı. kuyruğu var. kiralık için bu gelinliğe 1800 lira dediler. Çiçek hariç diğer aksesuarlar buna dahil. sizce bu rakam nasıl böyle bir gelinlik için. Fatih'e hiç bakmadım. Oradaki modeller ve fiyatlar konusunda hiç fikrim yok. Oraya da bi baksam mı dersiniz? Bu fiyat nasıl sizce?
Bu haftasonu son kez bakıp almayı düşünüyorum. Düğün haziran'da ama 1-2 ay içinde fiyatlar artar diyolar. Onun için erkenden alayım diyorum.

(Bu arada dantelinin kalitesi baktığım birkaç yere kıyasla kaliteli geldi bana. Fransız dantelinin de çeşitleri varmış çünkü)

Son düzenleme:
Model içine sindimi?her fiyata var ama güzel olması beğenmende mühim hem belki çok daha hoşuna gidecek bi gelinliği daha uygunada bulabilirsin yok illa bu diyosan bikere oluyo istediğin olsun bence biraz daha gez fatihede git diğer gelinlikçilerede git 2 ay uzun bi zaman bende öyle yapıcam marta kadar al dedi gelinlikçi sonra pahalı oluyormuş

Model içine sindimi?her fiyata var ama güzel olması beğenmende mühim hem belki çok daha hoşuna gidecek bi gelinliği daha uygunada bulabilirsin yok illa bu diyosan bikere oluyo istediğin olsun bence biraz daha gez fatihede git diğer gelinlikçilerede git 2 ay uzun bi zaman bende öyle yapıcam marta kadar al dedi gelinlikçi sonra pahalı oluyormuş

benim gelinlikçi, şubatta fuar var, ondan sonra fiyatlar artar dedi. Fatih çok pahalı diyolar. bu gelinliğe benzer bi modeli bi arkadaşımın gelinlik diken tanıdığına göstermiştim ne kadara malolur diye, 1500 civarı tutar, dantel kullanılmış çünkü demişti. bi de, bu zamana kadar denediğim dantelli gelinliklerin dantelleri bununki kadar güzel değildi. bilmiyorum :(( 1-2 hafta içinde karar vermezsem kadın aynı fiyata vermeyebilir. ben 1 ay önce gidip sorduğum için o fiyata olur dedi. blöf mü yapıyodu artık bilmiyorum ama.

cnm zaten kiralik ile satılık arasında çok fiyat farkı olmuyo ama bana pahalı geldi ne yalan söyleyim ankaraya göre fazlaymış çünkü bu hafta sonu kuzenime gelinlik siparişi verdik.oda kople fransiz danteli kuyruklu, rahibe uzun duvaklı hem çiçek hem taç aldı(iki yerde düğün olacakta, birinde çiçekle topuz yapacak saçlarını,birinde taçla açık bırakcak),el çiçeğide dahil biz 1400 anlaştık,ve gelinlik çok güzel ışıl ışıl duryo,bence kiraliğa o para çok gelid..düğüne daha zamnın varsa bence biraz araştır.

merhaba nilüfer
bence de arkadaşların dediği gibi içine sindiyse değer sonuçta bi kere evleniyosun ve bi kere gelinlik giyiyosun :)

kiralik için bana çok fazla geldi canımo fiyata emin ol o gelinliği satın alırsın.modeli beğendiysen aynı modeli başka yerde diktirip kiralayabilirsin daha uyguna geliyorsa.ama tabi önünde beğendiğin bir model var diktirdiğim nasıl olur diye korkabilirsinde.ama 1800 kiralık için fazla.ayrıca zaten gipür yerine fransız danteli artık çok moda yani fransız danteli diye okadar uçurmalarına gerek yok artık her gelinlikçide bulunuyor ve kullanılıyor

denediğim modele benzer bi modeli bi terziye sordurtmuştum kaça diker diye, komple dantel olduğu için dantelin metre fiyatı zaten pahalıya gelir, 1500 den aşağı olmaz demişti. bunun danteli de denediğim gelinliklerle kıyasladığımda hakikaten güzel. satınalmayı pek istemiyorum, hem fiyat açısından hem de alanlardan duyduğum kadarıyla evde yer kaplamaktan başka bi işe yaramıyomuş.
Forum istanbul'da bi gelinlikçi var. orada da mesela 1000 liraya da gelinlik var, 2000 e de. birkaç tane denedim ama beğendiğim olmadı hiç :(

komple fransız dantelli modeller pek kabarık olmuyo genelde. ama mesela bunun kuyruk ve arka kısmında tül katlar var, hareket katmış. o da hoşuma gitti çok.

Son düzenleme:
4-6 şubat arası evlilik fuarı varmış. gelinlikçiler falan do olucak. benim gelinlikçimin dediği fuar bu galiba. fuar sonrası fiyatlar artar diyodu.

Resim yokmu?Benim bildigim kadariyla kiralikda olsa iyi fiyat dir herhalde cünkü kople fransiz danteli en degerli gelinlikler zaten fransiz dantelidir tabi kalitesi de önemli

Resim yokmu?Benim bildigim kadariyla kiralikda olsa iyi fiyat dir herhalde cünkü kople fransiz danteli en degerli gelinlikler zaten fransiz dantelidir tabi kalitesi de önemli

fotoğraf çektirmiyolar ne yazık ki :((

annemlerle gittim en son, onlar da bi görsünler dedim. onlar pek beğenmediler. gösterişsiz ve sade buldular :(( kararsız kaldım ben de. bi de fiyat da inmeyince. 1800 lira çok geldi bana :(( bilmiyorum napcamı. aklımda net bi model de yok. hem asil,zarif, dikimi ve kumaşı iyi, modern bi gelinlik istiyorum. dantelli modeller genelde daha sade oluyo diğer modellere göre. bu beğendiğim dantelli modelin arkasında organze tülden katlı kuyruk vardı hareket katan.
taşlı modelleri pek sevmiyorum. üst kısmı drapeli modelleri seviyorum. kuyruğu olsun istiyorum. kabarık etek istiyorum.

mesela aşağıdaki model nasıl sizce? çok mu sade ? bunu bi gelinlikçi 1300 e dikerim,aynısı olur dedi.

$gelinlik.jpg

çok güzelmiş ben beğendim...bu arada anlattığın gelimliği anladım..aynı tarzda arkadan tüllü kuyruklu..kople dantelli bi modeli benim arakadışda giymişti...çok güzel bi gelinlik ben çok zarif buldum

fotoğraf çektirmiyolar ne yazık ki :((

annemlerle gittim en son, onlar da bi görsünler dedim. onlar pek beğenmediler. gösterişsiz ve sade buldular :(( kararsız kaldım ben de. bi de fiyat da inmeyince. 1800 lira çok geldi bana :(( bilmiyorum napcamı. aklımda net bi model de yok. hem asil,zarif, dikimi ve kumaşı iyi, modern bi gelinlik istiyorum. dantelli modeller genelde daha sade oluyo diğer modellere göre. bu beğendiğim dantelli modelin arkasında organze tülden katlı kuyruk vardı hareket katan.
taşlı modelleri pek sevmiyorum. üst kısmı drapeli modelleri seviyorum. kuyruğu olsun istiyorum. kabarık etek istiyorum.

mesela aşağıdaki model nasıl sizce? çok mu sade ? bunu bi gelinlikçi 1300 e dikerim,aynısı olur dedi.

Eki Görüntüle 131504

Bayıldımm, tam benim tarzım canım, kaydettim resmi,bende böyle bişey istiyorum. Aynısını dikerse çok süper olur canım:16: Sen diktir memnun kalırsan bizlere söyle, ben şahsen aşık oldum bu gelinliğe :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar pronovias'ın bu modelini gidip mağazasında denedim ama hiiiç beğenmedim. kumaş yığını gibi bişey duruyo. ben koendi seçtiğim komple fransız danteli modelde karar kıldım :)) haftasonu gidip ölçülerimi vericem :) memnun kalırım inşallah

Ben de straplez önü drapeli, Fransız danteli gelinlik beğendim. Üstünde boncuklar işlenecek 900 e anlaştık. 600 e diken de vardı.

Bu gelinlik işlerinde çok para kazanılıyor. Beğendiğim gelinliği 500- 600 tl ye alıp 1750 tl e satmaya çalışıyorlar. Dantelli gelinlik diye indirim de pek yapmıyorlar.

Bence beğendiğin model çok hoş ve zarif. İnsanlar daha farklı gelinliklere alıştıkları için böyle hoş gelinlikler gözlerine güzel gelmiyor. :9:

Ben de straplez önü drapeli, Fransız danteli gelinlik beğendim. Üstünde boncuklar işlenecek 900 e anlaştık. 600 e diken de vardı.

Bu gelinlik işlerinde çok para kazanılıyor. Beğendiğim gelinliği 500- 600 tl ye alıp 1750 tl e satmaya çalışıyorlar. Dantelli gelinlik diye indirim de pek yapmıyorlar.

Bence beğendiğin model çok hoş ve zarif. İnsanlar daha farklı gelinliklere alıştıkları için böyle hoş gelinlikler gözlerine güzel gelmiyor. :9:

fiyatlar çok uygunmuş. nerde diktirdiğini sorabilir miyim?

canım ben bakırköyde dikime verdim benimkide komple fransız dantel 1800 tl ye diktiriyorum

Çok iyi bence fiyatı.
Kiralamak ve satın almak arasında yaklaşık 200 ila 300 TL farkediyo ben alma taraftarı oldum

Back