komple evimi sadeleştirmek istiyorum! :))

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
arkadaşlar en kısa sürede evimin resimlerini yükleyeceğim ama çekilecek çok şey var doğrusu biraraya getirip fırsat bulamıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki, geçen yaz komple tadilat yapmıştık evi alınca ve eklemiştim resimleri. onun üzerine her geçen gün eklemeler, yenilemeler, değişimler oldu tabii.. bazen öylesine fazla geliyor herşey, bazen de ne yapayım böyle diyorum.. yani şu kataloglardan fırlamış tek düze evler gibi değil de bakınca "yaşayan" ve "yaşanan" bir evim var ama diyorum. yine de forumdaki sade evleri görünce de imrenmiyor değilim hani:) dediğim gibi en kısa sürede ekleyeyim de fikirlerimle, sizler de yardımcı olun lütfen bakalım ortaya ne çıkacak!
mesela yatak odamın rengini, mutfak masamı, banyo küvetimizi değiştirmek planlarım arasında.. bakalım... hayırlısı.. :))

canım fotoğraflarını ekle de sana yardım edelim önerilerde bulunalım..:34: umarım istediğin gibi olur evin tatlım :29:

resim olmadan olmuyo ki canısı hani ne desek havada kalır ben mesela görmeden asla canlandıramam gözümde ...

Back
X