komple beyaz esya seti yardimm

Ayarları var canım ama süresi cidden uzundu yıkama gibi hemen hemen ne zamandır kullanmadım hatırlamıyorum ama 8 saat gibi bir süre tabi ki değil arkadaşın abartmış o şekilde asarsın kurur yani

Arçelik - Beko aynı gruba aitti sanırım. Servis ağı çok yaygın. Ama Bosch de güze. Bense Siemens kullanıyorum memnunum

Ayarları var canım ama süresi cidden uzundu yıkama gibi hemen hemen ne zamandır kullanmadım hatırlamıyorum ama 8 saat gibi bir süre tabi ki değil arkadaşın abartmış o şekilde asarsın kurur yani
bende öyle diyince korktum açıkçası.. hani ne bileyim 2 saate yıkadın çamaşırları çıkardın acil çıkman gerekti bi pant at kurut ... o da 3-4 saate kurutuyorsa bu duurmda işime yaramayacak gerek yok

bende öyle diyince korktum açıkçası.. hani ne bileyim 2 saate yıkadın çamaşırları çıkardın acil çıkman gerekti bi pant at kurut ... o da 3-4 saate kurutuyorsa bu duurmda işime yaramayacak gerek yok
Makineden makineye değişiyordur canım ama 8 saat gibi bir süre imkansız

Merhaba canım bende bu buzdolabı ve bulaşık makinasını alocam inşallag memnun musun 3 yıldır kullanıyorsun sanırım

Merhaba canım bende bu buzdolabı ve bulaşık makinasından almayı düşünüyorum inşallah memnun musun kaç yıldır kullanıyosun

Merhaba canım bende bu buzdolabı ve bulaşık makinasından almayı düşünüyorum inşallah memnun musun kaç yıldır kullanıyosun
4 yıldır kullanıyorum canım çok memnunum bulaşık makinem sadece temizlenmediğinde leke bırakıyordu ama bir kaç kere temizleyiciyle boş çalıştırınca o sorunu da çözdük

Vesteli kesinlikte tavsiye etmiyorum eğer ömürlük alacaksan Arçelik ve Bosch başka markaya gerrrk yok cnm tecrübe ile sabit...

Merhaba kızlar bende yeni aldım tüm beyaz eşyamı. Özellikle inox istedim ve aldık. Tabi bütçemize göre. Arçelik aldık hepsini. Ama kurutma makinesi almadık. Kullanan bazı arkadaşlarım çamaşırı yıprattıgını anlattı.
Kullandıgım çamaşır makinesi şu videoda
[...

Bulaşık makinem ise şurda
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…