- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Ayarları var canım ama süresi cidden uzundu yıkama gibi hemen hemen ne zamandır kullanmadım hatırlamıyorum ama 8 saat gibi bir süre tabi ki değil arkadaşın abartmış o şekilde asarsın kurur yanicanım çok teşekkür ederim.. peki senin lg kaç dk kurutuyo.. ne bileyim ayrı özelliği var mı öyle yoksa illa yıkayıp kurutma devamı mı yapmn lazım. az önce arkadasım sey dedi ben kullanıyorum yıkıyo kurutmaya alalım dıyoruz 8 saat duruyo dedi.. hadi bunu 2 saate yıkadı bi pant gıyeceksın kurutayım diyosun olmuyo dedi ayıretten ayarlama yapamıyorsun dedi. ????
İyi akşamlar kızlar.
Nisanda dugunum var ve evimizi yerlestiriyoruz yavas yavas beyaz eşya alicaz ama kararsız kaldim.
Bosch arçelik vestel ve bekoya baktık.
Sadece vestelde fiyat olarak neredeyse 1000-1300 TL fark var arada diğer markalar aynı fiyatlar hemen hemen.
Sizce hangi markadan almalıyım siz hangisinden aldınız memnun kaldiniz benim için çok önemli bu konu ve yarin oburgun almaya gidicez
bende öyle diyince korktum açıkçası.. hani ne bileyim 2 saate yıkadın çamaşırları çıkardın acil çıkman gerekti bi pant at kurut ... o da 3-4 saate kurutuyorsa bu duurmda işime yaramayacak gerek yokAyarları var canım ama süresi cidden uzundu yıkama gibi hemen hemen ne zamandır kullanmadım hatırlamıyorum ama 8 saat gibi bir süre tabi ki değil arkadaşın abartmış o şekilde asarsın kurur yani
Makineden makineye değişiyordur canım ama 8 saat gibi bir süre imkansızbende öyle diyince korktum açıkçası.. hani ne bileyim 2 saate yıkadın çamaşırları çıkardın acil çıkman gerekti bi pant at kurut ... o da 3-4 saate kurutuyorsa bu duurmda işime yaramayacak gerek yok
anladım canım çok sağol . . gidip soracağımda.. çünkü benm için önemli olan yıkadıktan snra da kısa sürede kurutabilmem ..Makineden makineye değişiyordur canım ama 8 saat gibi bir süre imkansız
Tabi ki kimse saatlerce beklemek istemez çok kısa sürmese de belli zamanı vardıranladım canım çok sağol . . gidip soracağımda.. çünkü benm için önemli olan yıkadıktan snra da kısa sürede kurutabilmem ..
Merhaba canım bende bu buzdolabı ve bulaşık makinasından almayı düşünüyorum inşallah memnun musun kaç yıldır kullanıyosunCanım lg sitesinde aldığım modeli bulamadım maalesef. Buzdolabı aşağıdaki şekilde bulaşık makinesi de model olarak aynı o seri fakat benimkinde sepet yok üst raf var sıra sıra çatalları diziyorsun falan belki öyle seçeneklidir o sırada dikkat etmemiştim
KG57NP72NE Alttan Donduruculu Buzdolabı | Siemens Ev Aletleri TR
KG57NP72NE Alttan Donduruculu Buzdolabı | Siemens Ev Aletleri TRwww.siemens-home.bsh-group.com
SIEMENS - SN234I00DT - Solo Bulaşık Makinesi
SIEMENS - SN234I00DT - Solo Bulaşık Makinesiwww.siemens-home.bsh-group.com
4 yıldır kullanıyorum canım çok memnunum bulaşık makinem sadece temizlenmediğinde leke bırakıyordu ama bir kaç kere temizleyiciyle boş çalıştırınca o sorunu da çözdükMerhaba canım bende bu buzdolabı ve bulaşık makinasından almayı düşünüyorum inşallah memnun musun kaç yıldır kullanıyosun
Vesteli kesinlikte tavsiye etmiyorum eğer ömürlük alacaksan Arçelik ve Bosch başka markaya gerrrk yok cnm tecrübe ile sabit...İyi akşamlar kızlar.
Nisanda dugunum var ve evimizi yerlestiriyoruz yavas yavas beyaz eşya alicaz ama kararsız kaldim.
Bosch arçelik vestel ve bekoya baktık.
Sadece vestelde fiyat olarak neredeyse 1000-1300 TL fark var arada diğer markalar aynı fiyatlar hemen hemen.
Sizce hangi markadan almalıyım siz hangisinden aldınız memnun kaldiniz benim için çok önemli bu konu ve yarin oburgun almaya gidicez