Kompakt duşakabin için yardım

cemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
7
0
Arkadaşlar yakında evlenıyorum evim şu an inşat içerisinde. Evimize duşa kabın yaptırmak istiyoruz ama hangi marka iyi ve fiyat uygun bılmıyoruz. Sadece cin malından uzak durun diyorlar Yarın sunstar ıle goruscez ama internette bunun ile ilgili şıkayet var servis kotu imiş ve bırden bire duşa kabın camı patlamış.
Ayrıca duşakabinler goruldugu kadar guzel seyler mı yoksa hic gerek yok mu? Kompakt duşakabin kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

biz koçtaştan aldık şimdilik iyi gibi bişemiyorum sonra nasıl olr.

benim kompakt değil normal. eşimde kompakt sistemli istedi ama fiat duyunca vazgeçti yerde müsait değil di zaten. tekne ve duşakabin vitra marka köşeye en ufak boy 900 tl aldık koçtaştan. ama ben pişman oldum. kalitesinden değil, eski kabinler iyidi buzluydu.şimdikinler seffaf bi kere gir çık leke leke,işin yoksa bide kabin kurula. kabinin içinde havalandırma var ışıkta vurunca çisil çisil oluyo.

uzun zamandır araştırıyorum bende kompakt sistemi ustalar çalışıyor hala karar vermiş değilim normal duşakabinmi kompaktmı diye nette çok fazla kullanıcı yorumu göremedim gördüklerim şikayet çi hep annemin komşusu verdiğin paraya yazık hemen kireçleniyor kullanamıyorsun diyor bakımı hep masraf diyor bir arkadaşımın arkadaşı memnunmuş şimdilik sorun çıkmamış uzun süre kullanan birinden fikir almak daha iyi

kararsızlık çok kötü

ben daha 4-5 aydır kullanıyorum leke yaptığı kesin, öldürüyor beni temizliği.ama bu her duşakabin için geçerli.kireç tutmasına tutar elbette, ama bunu şöyle düşün bence. banyo duşun kireç tutuyor mu, evet tutuyor ama uzun süre kullanımdan sonra tutuyor,senin yaptıracağın duşakabinin yan taraflarında ve tepesinde birer duş olacak, ayrıca normal kullandığımız duş başlığı da olacak.biz şuan sadece normal duşlarda bulunan duş başlığıunı kullanıyoruz, yani normal duşu kullanna insanların duş başlığı kireçlenince ne yapıyorsa biz de onu yapacağız diğer duş alternatiflerini keyfi olarak arada sırada kullanırsınız, ee o kadarcık kullanımdanda kireçlense bile performansı etkilemz bence.

ama görüntü şıklığı dışında hiç bir fazlsaı da yok onu da söyleyeyim sana. Ayunı işi diğer duşakabinler de görüyor benim banyom kompakt sisitemden başkasını kaldırmazdı, havasız bir banyoya sahibim o yüzden kompakt aldım, banyonda havasızlık problemi yoksa kompakt öyle ahım şahım birşey de değil, o kadar para vermenize değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…