- Konu Sahibi cococookie
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabununu, şampuanını, ve ıslak mendilini kullanıyorum. hepsinden memnunuz ama en çok ıslak mendilini begeniyorum; bebeğimin cildi çok hassas çok iyi geldi; ayrıca 2 lira bi paketi 90 lı.
sabununu, şampuanını, ve ıslak mendilini kullanıyorum. hepsinden memnunuz ama en çok ıslak mendilini begeniyorum; bebeğimin cildi çok hassas çok iyi geldi; ayrıca 2 lira bi paketi 90 lı.
komili bebe nin islak mendili bulamadim bende ne internette ne de baska yerde.. nereden aldiginizi soyler misiniz? bir de komili olduguna emin misiniz?
nerde oturuyorsunuz bılmıyorum ama bende hiç bir markette goremedım ama sadece antalyada 1e1e dıye marketten buldum
Doğduğunda dalinle silmiştim poposunu ve molfix kullanıyordum. İleri derecede pişik olmuştu oğlum. Zor iyileştirdik. Islak mendil kullanmayı bıraktım ve primaya geçtim. Pamuk ıslatıp siliyorum poposunu. O günden sonra hiç pişik olmadıBende oğluma komilinin pişik kremini kullandım. Maalesef bebeğim pişik oldu. Pişik kreminden hiç memnun kalmadıkk