• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Komili Bebe

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cococookie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
196
80
298
İstanbul
Arkadaşlar Komili bebe ürünleri hakkında düşünceleriniz neler?
Ben bugün pişik kremini aldım. Bakalım memnun kalıcak mıyız..

Eklentiler

• $Photo-0005.jpg
    $Photo-0005.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 142
ben yağını aldım.nivea ve komili yağı dönüşümlü kullanıyorum bebeğim 15 günlük.doğduğunda deri değiştiriyordu.yeni doğan doktorumuz tavsiye etmişti.yağından gayet memnunuz.sabununu da alacağız cildi kurumasın diye ama şimdilik sabun kullanmıyoruz...

sabununu, şampuanını, ve ıslak mendilini kullanıyorum. hepsinden memnunuz ama en çok ıslak mendilini begeniyorum; bebeğimin cildi çok hassas çok iyi geldi; ayrıca 2 lira bi paketi 90 lı.

sabununu, şampuanını, ve ıslak mendilini kullanıyorum. hepsinden memnunuz ama en çok ıslak mendilini begeniyorum; bebeğimin cildi çok hassas çok iyi geldi; ayrıca 2 lira bi paketi 90 lı.

canım komili bebenin ıslak mendili var mı? hiç rastlamadım ve ürün listesinde görünmüyor ıslak mendil :26:

ıslakmendılını bende aldım kokusu cok guzel ama bıraz kuru gıbı geldı hagiues ıslak mendil daha iyi temizliyor

komili bebe nin islak mendili bulamadim bende ne internette ne de baska yerde.. nereden aldiginizi soyler misiniz? bir de komili olduguna emin misiniz?

komili bebe nin islak mendili bulamadim bende ne internette ne de baska yerde.. nereden aldiginizi soyler misiniz? bir de komili olduguna emin misiniz?

nerde oturuyorsunuz bılmıyorum ama bende hiç bir markette goremedım ama sadece antalyada 1e1e dıye marketten buldum

Biz de şampuanımızı değiştirmeyi düşünüyoruz. Bebeğimin cildi çok kuruyor, her banyodan sonra yağlamama rağmen, gerçi şehir sularıyla da alakası var. Bugün komili almayı düşünmüştüm, elime aldım raftan geri bıraktım,ben de tereddüt ettim. Hatta bir başlık açacaktım komili ile ilgili, baktım açılmış...
Islak mendili nasıl, arıtılmış sulu mu, zeytinyağlı mı? Benim bebeğimin cildi de çok hassas, o kadar hassas ki pamuk ıslatıp onunla siliyorum.

Komili bebek şampuanı kullananlar bilirler. Bebeklerinizin cildinde kuruluk oluyor mu? Benim bebeğimin cildi çok kuruyor. Şampuanını o yüzden değiştirmek istiyorum. İki günde bir yıkıyorum ondan mı ki?

Bende oğluma komilinin pişik kremini kullandım. Maalesef bebeğim pişik oldu. Pişik kreminden hiç memnun kalmadıkk

Son düzenleme:
evet pisik kreminden biz de memnun kalmadik. popolin iyi gelio bizimkine ama o bile ara ara cikan pisiklere engel olamiyo. sampuanini duzenli kullanmadim ama kuruluk olusmadi bizimkinde - yagindan da memnunum.

ben komili ıslak mendili ocak ayından önce acıbadem carrefour getirmişti kampanya yapmıştı aldım çok menmun kaldım ıslak mendilinden tekrar almak istedim ama bulamadım. bebeğime şampuanını kullanıyorum çok menmunum.

Komilinin bebe yağını kullanıyorum sadece memnunum. Şampuan ve sabununu da almıştım ama kullanmadım. Bebeğimin dermatiti olduğu için Babe Emolient ürünleri kullanıyorum. Sadece bazı eczanelerde satılıyor.
Bende oğluma komilinin pişik kremini kullandım. Maalesef bebeğim pişik oldu. Pişik kreminden hiç memnun kalmadıkk
Doğduğunda dalinle silmiştim poposunu ve molfix kullanıyordum. İleri derecede pişik olmuştu oğlum. Zor iyileştirdik. Islak mendil kullanmayı bıraktım ve primaya geçtim. Pamuk ıslatıp siliyorum poposunu. O günden sonra hiç pişik olmadı:nazar:

Back