Doktorun demiştir yada reçeteyi okuduysan bu krem 10 12 haftada etki gösteriyor öyle 3 5 günde pek bi şey bekleme
Merhaba bana sivilceler icin oximix jel 3 hafta kullanmami sonrasinda 5 gunde 1 kez acnemix kullanmami soyledi doktor twmizleyici olarakda osmo markasini onerdi osmoyu ilk defa duydum bioderma serisini kullanıyordum artik fauda goremiyorum dedim bunu kullananlar memnun dedi bilemedim acikcasi ne kadar etkiliGeçmiş olsun size deBaşımıza bela bu komedonlar makyajla da kapanmıyor büyük dert. Vücut ürettiği için metabolik olarak bende tamamen geçeceğini sanmıyorum ama bazı komedonlar uzun süredir var yenileri bazen geçiyor da bunlar geçmiyor en azından onlar kurusun diye başladım. Biraz azalsa o da birseydir. Öyle hemen artacağını sanmıyorum arttıkça çıkan yerlere daha sonra azar azar uygularım diye düşündüm. Hemen etki ediyor zaten. İnşallah sizinki de geçer ya da en azından çoğu gider. Kesin bir çözüm bulursanız haber verirseniz sevinirim.
Merhaba kullanmadım o ürünleri ama acnemix de differin gibi sanırım cildi soyuyor. Güneş kremi ve nemlendiriciyi eksik etme. Bende sürmeme rağmen güneş lekeleri çoğaldı. 1 ay denemen gerek ise yarayıp yaramadığını görmek için. Bende bioderma temizleyici kullanıyorum gayet memnunum. Nemlendirici de la roche posay ondan da memnunum. Osmoyu duymadım amaMerhaba bana sivilceler icin oximix jel 3 hafta kullanmami sonrasinda 5 gunde 1 kez acnemix kullanmami soyledi doktor twmizleyici olarakda osmo markasini onerdi osmoyu ilk defa duydum bioderma serisini kullanıyordum artik fauda goremiyorum dedim bunu kullananlar memnun dedi bilemedim acikcasi ne kadar etkili
Evet oyle dedi cildi soyuyormus bakalim sonuclari yazarim osmada kararsizim eczaciya danisacagim aklimda efaclr var cunku bakalim ne tavsiye edecekMerhaba kullanmadım o ürünleri ama acnemix de differin gibi sanırım cildi soyuyor. Güneş kremi ve nemlendiriciyi eksik etme. Bende sürmeme rağmen güneş lekeleri çoğaldı. 1 ay denemen gerek ise yarayıp yaramadığını görmek için. Bende bioderma temizleyici kullanıyorum gayet memnunum. Nemlendirici de la roche posay ondan da memnunum. Osmoyu duymadım ama
Ben effaclar kullanıyorum ama öyle kuruttu ki cildimi o bile yeterli gelmedi bepantol onarıcı krem sürmek zorunda kaldım. Soyulmalar bitti ama yüzümün bir tarafında kırmızı hani sivilce sikarsinda iz kalır ya öyle şeyler var umarım geçer yoksa eskisinden beter yüzüm şuan . Sana tavsiyem ilk günler azar azar sür bekle biraz hemen etki ederse kurumaya başlıyor zaten etmezse devam edersin ama az kullanmanda fayda var cildin hassas sa hemen tepki veriyor yoksa dışarı çıkamazsın o yüzleEvet oyle dedi cildi soyuyormus bakalim sonuclari yazarim osmada kararsizim eczaciya danisacagim aklimda efaclr var cunku bakalim ne tavsiye edecek
Ben effaclar kullanıyorum ama öyle kuruttu ki cildimi o bile yeterli gelmedi bepantol onarıcı krem sürmek zorunda kaldım. Soyulmalar bitti ama yüzümün bir tarafında kırmızı hani sivilce sikarsinda iz kalır ya öyle şeyler var umarım geçer yoksa eskisinden beter yüzüm şuan . Sana tavsiyem ilk günler azar azar sür bekle biraz hemen etki ederse kurumaya başlıyor zaten etmezse devam edersin ama az kullanmanda fayda var cildin hassas sa hemen tepki veriyor yoksa dışarı çıkamazsın o yüzle
Canim ne durumdasın ben cilt temizleme fircasi aldim.Sabah kalktgimda eczacinin israrli tavsiyesi uzerine acnecinemide temizleyici ve nemlendirici aldim ilk once fircayla temizleyip sonra bioderma sebium misel suyla yuzumu siliyorum ainra nemlendiriciyi uyguluyorum boraz bekleyip dr verdigi cleocin .t solisyonu suruyorum aksama kadar kaliyor.aksam tekrar misel suyla silip nemlendirip cleocin suruyorum yatmadan oncede temizleme nemlendirme ve oximon jeli suruyorum suan soyulma yok sadece hafif gerilme kuruluk oluyor ama nemlendirciyi biraz fazla suruyorum komedonlar erimedi fakat gorunumu cok azaldi zaten birkac gunde yaratabilecegi etki ancak bu kadar babasarilolur.Ciildim ilk defa bu kadar temiz gorunume kavuştu bu sekilde uc hafta devam edecegim sonrasinda doktorun verdigi diger soyucu ilacla 5 ay devam edecegim8. Gün
Size tavsiyem iki üç birsey olmuyor diye fazla sürmeyin. İki gündür yüzüm kıpkırmızı. Oldukça kurudu o kadar nemlendirici sürmeme rağmen. Nemlendirici sürerken bile acıyor. Soyulmalar başladı. Nohut tanesi büyüklüğünde sürdüm ama ona rağmen çok geldi bana hassaslasmis baya cildim. Kizariklar geçene kadar suremeyecegim malesef. Nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum sadece. Komedonlar geçiyor gibi kizarikliktan pek anlaşılmasa da geçecek gibi duruyor sürdüğüm yerler.
Benim cildim çok hassas bana hiçbir yan etkisi olmadı. Bide la roche bebekler için bile kullanabilir olarak üretiliyormus. Hassas ciltler için olanı al. Küçük kitleri var istersen al bir dene memnun kalırsan büyük olanini alırsınEffeclarin asit orani biodermadan fazla o zaman uff ben ne kullanacagim o zaman hem cok iyi temizlesin hemde hassasiyet olmasin istiyorum
Canım benim durumum kötü. Çünkü cildim 1 haftadır çok fena. Yanaklarıma sürmüştüm oralar kıpkırmızı yanik gibi oldu. Elimi suremiyorum. Güneşe çıkmadığım halde lekeler çok arttı. Benim cildim tepki verdi ilaca sanırım bıraktım kullanmayı. Günde 5 kez la roche nemlendirici sürdüm. Sol taraf geçti sağ tarafta hala biraz kizariklık var. Neyseki geçiyor iz kalmayacak gibi ama kalır diye çok korktum. Bıraktım differini fazlasıyla soydu inceltti yüzümü. Bende alerjik reaksiyon oluşturdu. Yüzümün iyileşen tarafında cildim parlak ışıl ışıl duruyor ama az kullandığım için komedonlar biraz küçülmüş ama sanıyorum tekrar eski halini alacak. Cilt temizleme fırçasını çok hafif uygula cildin tahriş olmasın. Birde iyi bir güneş koruyucu al. Ben geçen sene la roche kullanıyordum ama leke çıkmasına engel olmamıştı. Bu hafta heliocare spf 90 diye bir krem aldim. Kokusu sürmesi cildi ışıl ışıl yapması iyi. İki üç kere sürdüm lekelere de engel olursa yazarım buraya. Cildin soyuldugu için leke çıkma ihtimali artıyor hergun güneş kremi kullanmani öneririm.Canim ne durumdasın ben cilt temizleme fircasi aldim.Sabah kalktgimda eczacinin israrli tavsiyesi uzerine acnecinemide temizleyici ve nemlendirici aldim ilk once fircayla temizleyip sonra bioderma sebium misel suyla yuzumu siliyorum ainra nemlendiriciyi uyguluyorum boraz bekleyip dr verdigi cleocin .t solisyonu suruyorum aksama kadar kaliyor.aksam tekrar misel suyla silip nemlendirip cleocin suruyorum yatmadan oncede temizleme nemlendirme ve oximon jeli suruyorum suan soyulma yok sadece hafif gerilme kuruluk oluyor ama nemlendirciyi biraz fazla suruyorum komedonlar erimedi fakat gorunumu cok azaldi zaten birkac gunde yaratabilecegi etki ancak bu kadar babasarilolur.Ciildim ilk defa bu kadar temiz gorunume kavuştu bu sekilde uc hafta devam edecegim sonrasinda doktorun verdigi diger soyucu ilacla 5 ay devam edecegim
Aaa gercektenmi benim oyle soyulma falan olmuyor evet komedonlar duruyor ama oncekine gore bi parca daha iyi tabiki bir gun aksatsam eski haline donerler benimkilerdeCanım benim durumum kötü. Çünkü cildim 1 haftadır çok fena. Yanaklarıma sürmüştüm oralar kıpkırmızı yanik gibi oldu. Elimi suremiyorum. Güneşe çıkmadığım halde lekeler çok arttı. Benim cildim tepki verdi ilaca sanırım bıraktım kullanmayı. Günde 5 kez la roche nemlendirici sürdüm. Sol taraf geçti sağ tarafta hala biraz kizariklık var. Neyseki geçiyor iz kalmayacak gibi ama kalır diye çok korktum. Bıraktım differini fazlasıyla soydu inceltti yüzümü. Bende alerjik reaksiyon oluşturdu. Yüzümün iyileşen tarafında cildim parlak ışıl ışıl duruyor ama az kullandığım için komedonlar biraz küçülmüş ama sanıyorum tekrar eski halini alacak. Cilt temizleme fırçasını çok hafif uygula cildin tahriş olmasın. Birde iyi bir güneş koruyucu al. Ben geçen sene la roche kullanıyordum ama leke çıkmasına engel olmamıştı. Bu hafta heliocare spf 90 diye bir krem aldim. Kokusu sürmesi cildi ışıl ışıl yapması iyi. İki üç kere sürdüm lekelere de engel olursa yazarım buraya. Cildin soyuldugu için leke çıkma ihtimali artıyor hergun güneş kremi kullanmani öneririm.