• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket komedi programları

sizce en sevilen komedi programları hangileri?

• Ankete Katılan
    44
cok guzel hareketler bunlari onceden cok severdim artik
izlemiyorum..:50:

beyazi konuklarina gore seyrederim
komedi dukkanida cok eglenceli:21:

komedi dükkanı
çok güzel hareketler
beyaz
sıralamam bu..:92:

komedi dukkanı ve cok guzel hareketler bunlar bana hıtap etmıyor. Esprıler zekıce degıl. Gordugum yerde degıstırıyorum kanalı o derece gıcıgım.

Ama beyaz yok mu beyazz! yerim ben onuuu!:69:

Komedi dükkanıııııııııııııı
Bayılıyorum ya
Ondan sonra tabiki beyaz
ÇGH de eskiden iyiydi şimdi açık seçik espiriler yapıyorlar artık izlemiyorum :19:

komedi dükkanı ve ÇGH hiç ama hiç bana hitap etmiyor, hiç gülemiyorum onlara:37: tabiki BEYAZZZZZZZZZZ birtane:61:

Son düzenleme:
beyaz show komedi programı değil ki....

diğer iki programla tarzları çok farklı beyaz show "talk show" bi kere....ve çok fazla kendini tekrar ediyor konuklar değişmese hiçbişey olmaz programda...

beyaz show komedi programı değil ki....

diğer iki programla tarzları çok farklı beyaz show "talk show" bi kere....ve çok fazla kendini tekrar ediyor konuklar değişmese hiçbişey olmaz programda...

tv programlarının eksikliklerini farklarını tartısmıyoruz eleştirmenlik yapacaksan bu forum yeri değil

stand-up kategorisine giriyo talk show değil ayrıca talk show olsa bile eğlendirici oldugu için komedi sayılabilir ........ok

ok???

tamam değil arkadaşım...stand-up hepsinden bambaşka birşeydir...beyaz showun da stand-up la yakından uzaktan alakası yoktur...ayrıca talk showlar zaten eğlendiricidir...üstelik diğer ikisi ile beyaz show aynı kulvarda değildir çok farklı yapımlardır...budur söylemek istediğim anlayan zaten anlar....

tv programlarının eksikliklerini farklarını tartısmıyoruz eleştirmenlik yapacaksan bu forum yeri değil

neresidir peki ???

oyumu kullandım ve fikrimi söyledim beğenmeyen almaz....

haa çok pardon şimdi gördüm, konu sahibi olmak sanırım bu garip ve gereksiz alınganlığınıza sebep...

Son düzenleme:
ok???

tamam değil arkadaşım...stand-up hepsinden bambaşka birşeydir...beyaz showun da stand-up la yakından uzaktan alakası yoktur...ayrıca talk showlar zaten eğlendiricidir...üstelik diğer ikisi ile beyaz show aynı kulvarda değildir çok farklı yapımlardır...budur söylemek istediğim anlayan zaten anlar....[/QUOTE

ya biz sonuc olarak hangisinin komık oldugunu konusuyoruz her ne olursa olsun stand-up ta olsa talk show da özünde KOMEDİ PROGRAMIDIR kategorilerine göre ayrım yapmıyoruz dikkat edersen

Back