• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komedi dükkanını İzleyenler Buraya

çok teşekkürler böyle süper bi programa seyirci olmak çok isterim ...

Arkadaslar hevesinizi kırmayı hic istemem ama 10 gün önce Tolga Çevik'in röpörtajını okudum programı canlı izlemek isteyen 13 bin kişi sıradaymış yani iyi bir torpil bulmak lazım ne yazıkki...

Bu programı 1-2 dak seyedip zap yapanlara cok acıyorum ne olduğunu hiç anlamıyorlar... Bi 10 dak seyretseler ben, oğlum ve eşim gibi hastası olacaklar... Biz daha önceki bölümleri you tube dan seyrediyoruz.. TV8 de olduğundan cok geç farketmişiz.

Mutlaka izleyin!!!!:teytey::teytey::teytey:

Mucuk

Arkadaslar hevesinizi kırmayı hic istemem ama 10 gün önce Tolga Çevik'in röpörtajını okudum programı canlı izlemek isteyen 13 bin kişi sıradaymış yani iyi bir torpil bulmak lazım ne yazıkki...

Bu programı 1-2 dak seyedip zap yapanlara cok acıyorum ne olduğunu hiç anlamıyorlar... Bi 10 dak seyretseler ben, oğlum ve eşim gibi hastası olacaklar... Biz daha önceki bölümleri you tube dan seyrediyoruz.. TV8 de olduğundan cok geç farketmişiz.

Mutlaka izleyin!!!!:teytey::teytey::teytey:

Mucuk

Aynen canim,esim haber disinda hicbirsey seyretmez normalde ama o bile hastasi oldu...

bu programa özelliklede tolga çeviğe bayılıyorum ya..gülmekten karnıma ağrılar giriyo valla:roflol: bence komedi programları arasında en kalitelilerden biri de bu programa.s.devamını hatta hiç bitmemesini dilerim...:icecream:

biz de eşimle bağımlısı olduk.izlerken gülmekten katılıyoruz.2 side çok yetenekli oyuncular tabi piyanist arkadaşı ve yönetmeni de unutmamak lazım:)mutlaka izleyin zaten başlayınca bırakılmıyo...

tabikide izliyorum izlenicek adamakıllı program bunlar mahşer-i cümbüş komedi dükkanı seviyeli ve gercekten güldüren programlar
boş değil diziler gibi olmasın diziler filan haketmeyenlere boşa para kazandırılmasın emek yok bişi yok !!

bızde severek ızlıyoruz da ,yakında büyük kanallardan bırı alır bu programı

inşallah almazlar...

şahan'ı da vaktiyle öyle harcamışlardı (programını) tv8deyeken gün sayardık gelsinde izleyelim diye.ama atv'ye geçince.... tatlicadiarzu

son yıllarda beni gerçekten güldüren tek program , geç keşfettim , umarım bitmez......

tühh...yılbaşında da bi ara ordalarda begenmedim pek..

inşallah şahan'ın ki gibi ziyan olmaz kim vurduya gitmez :((

Back