• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komedi dükkanını İzleyenler Buraya

nurbotam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
102
0
96
45
İstanbul
Tv8 cuma akşamları 21:15 yamlanan komedi dükkanı müthiş bir kahkaha makinası diyebilirim.Tolga Çevik ve Salih Kalyon’un sunduğu, birbirinden değerli konukların katıldığı Komedi Dükkanı, Plato Film Sinan Çetin imzasıyla gerçekleşiyor.

[youtube]YRI3dRtvfV8[/youtube]

biz izliyoruz canım eşimle çok da seviyoruz...
sana bişey sormak istiyorum biz ank.dayız istanbula eşime sürpriz olsun diye bu programmı izlemeye gidelim diye araştırıyorum ama bir bilgin var mı nerdedir nasıl olcak falan...

ÇOK KEYİF ALIYORUZ İZLERKEN.
TEKRARLARINI BiLE DENK GELDİĞİMİZDE İZLİYORUZ.
SON OYUNDAKi ZÜRAFA ESPRİSİNE GÜNLERCE GÜLDÜK.
ÇOK EĞLENCELİ BİR PROGRAM.

tv8 internet adresine girarsen bulabilirsin.bende gitmek istiyorum.ve bende biraz araştırdım beyoglunda platoçekildiğini öğrendim ama emin değilim. tv8 tel açıp öğrenicez tam adresini

tv8 internet adresine girarsen bulabilirsin.bende gitmek istiyorum.ve bende biraz araştırdım beyoglunda platoçekildiğini öğrendim ama emin değilim. tv8 tel açıp öğrenicez tam adresini
tamam canım bakarım siteden...peki arayınca bana özelden mesaj atabilir misin sana zahmet...

sevgiler a.s.

süppperr ötesi bi program...Tolga Çevik muhteşem ya gülmekten yerlere yatıyorum bu programı izlerken :) ve her hafta izliyorum kaçırmamaya çalışıyorum :)

UÇANKUŞ-MEDYA TELEFON NUMARASI : 212 - 283 54 54
PROGRAMIN SONUNDA REZERVASYON TELEFON NUMARASI YAZIYOR.
BiLGiNİZE...

SEYİRCİ OLMAK İÇİN 212 - 292 17 77

UÇANKUŞ-MEDYA TELEFON NUMARASI : 212 - 283 54 54
PROGRAMIN SONUNDA REZERVASYON TELEFON NUMARASI YAZIYOR.
BiLGiNİZE...

SEYİRCİ OLMAK İÇİN 212 - 292 17 77

canım çok teşekkür ediyorum yaa Şeniz saolasın...

sengözlerimebaksanab

bızde severek ızlıyoruz da ,yakında büyük kanallardan bırı alır bu programı

izlemezmiyiz canım ya..iple çekiyorum bu programı a.s ,bu programda emeği gecen herkese sevgiler,ellerine sağlık gerçekten..izlemeye değer nadir programlardan şutarafagitti

Çok güzel bir program. Ben Tolga Çevik'i çok seviyorum çok yetenekli. Ben en çok Sezar ve Brütüs'ün canlandırıldığı bölüme gülmüştüm :)

Back