komedi dükkanı tolga çevik hayranları...

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
bayılıyorum bu insana çok harika bir insan opuyorumnanaktan oyunculuğu espri yeteneği zaten hiç tartışılmaz...benim gibi hayran olanlar buraya..ayrıca kendisi uzun bir süre komedi dükkanına ara vermişti hastalığı dolayısıyla tekrar döndü umarım iyidir..Rabbim çocuklarına bağışlasın..:nazar:a.s..

tekrar mı başlamış ki, trt de de tekrar bölümleri çıkıyo ama hiç yeni program tanıtımını görmedim:sm_confused:

askere gidip gitmediği işin garip tarafı ben bilmiyodum vallahi akciğerleri su tıoplamıştı diye duymuştum tvde ama umarım sadece askere gitmiştir..onu çok seviyorum ..dört dörtlük bir insan yaa evet yeni programı başladı trtde...:hooray:

yok askere gitti ya hatta oynadığı reklamda bile onun muhabeeti döndü, "arkadaşım askere gitti "diye.

aman aman iyi olsunda askere gitsin o bitane.....

tolgacevik51.jpg

tolgacevik1c.jpg

tolgacevikvekomedidukka.jpg

opuyorumnanaktan

Tolga Çevik, (d. 12 Mayıs 1974, İstanbul), Türk komedyen, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı komedi programına ağırlık vermiştir.

BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) çocuk babasıdır.

şuan askerdeymiş ve uzun dönem yapmaktaymış..canım abim hayırlısıyla döner umarım..11 martta gitmiş..mafoldumben​
.

şuan askerde ankara kendisi,bilindiği üzere....acemiliğini manisa da yaptı ...eşim kendisinin komutanı idi...çok tatlı ve doğal olduğunu ve tv deki kadar esprili bir kişilikte olduğunu söyledi eşim ve eşine karşı olan düşkünlüğünden bahsetti eşim ...ama burada iken de rahatsızlandı ve tedavi gördü izmir askeri hastanesinde...(bel fıtığı,ileri boyutta)
birgün kızımla eşim tolga çevik in yanına birliğe gittiler,dakikalarca koşup ,oynamış kızımla ve sizinle o karelerden bir kaçını paylaşmak istedim ..ve nacizene sorularınızı bildiğim kadarı ile yanıtlamak;)
kızım ne zaman onu tv de görse MAXıMUM AMCA diye seslenir ve yine yanına götür beni baba der :))))
buyrun ; FOTOLARI FACEBOOK TA VS. KULLANMAZSANIZ SEVıNıRıM,DAHA SONRA SıLMEK DURUMUNDAYIM )

.....................................................

Son düzenleme:
SÜPRİZİ GÖREBİLİRSİNİZ,
MESAJI SÜPRİZLE DOLDURDUM ....kaydirigubbakcemile5

canım çok sağol ya çok mutlu oldum demekki magazine gerçeketen güvenmemeliyiz..çok çok teşekkürler bu paylaşımın için..çokta yakışöış asker kıyafetleri..aman aman..opuyorumnanaktan

canım çok sağol ya çok mutlu oldum demekki magazine gerçeketen güvenmemeliyiz..çok çok teşekkürler bu paylaşımın için..çokta yakışöış asker kıyafetleri..aman aman..opuyorumnanaktan
sen mutlu oldu isen ,bende mutlu canım kaydirigubbakcemile5

ay çok şeker...
maksimum amcası sevsin onu...
tolga bey'e askerlik her türk erkeğine olduğu gibi çok yakışmış... hayırlı teskereler kendisine....

bende özledim geçen sabah tekrarını izledim ve anladım ki tolga çevik bir taneopuyorumnanaktan

ya kızlar tolga çevik askerden gelmiş yeni maksimum reklamını gördünüz mü?
benini aldırmış galiba, yakışmışşş
:jeyyar:

ya kızlar tolga çevik askerden gelmiş yeni maksimum reklamını gördünüz mü?
benini aldırmış galiba, yakışmışşş
:jeyyar:

benine hic dikkat etmedim ama donusunu sabirsizlikla bekliyorduk ailece.komedi dukkanina bir an once baslasa artik.:hulya::oklava:

Back