Kombu çayı günlüğüm..

Son düzenleme:
4 yıl önceki bir yazı ama yinede sormak istiyorum sana kombu cayi annende ise yaradı mı. Babam akciger kanseri 3. Evre başlamayı dusunuyoruz

4 yıl önceki bir yazı ama yinede sormak istiyorum sana kombu cayi annende ise yaradı mı. Babam akciger kanseri 3. Evre başlamayı dusunuyoruz
Kombu çayıyla arkadaşımın babası kanserden kurtuldu.doktorlar artık çaresi yok son Günleri dedikleri halde . Bende şeker hastalığından kurtuldum ve kilo verdim. Temin edebilirim mantarı isterseniz

Merhaba kanser de kullanımıniz nasıl oldu?kemo alırken ne kadar içirdiniz?yardımcı olursanız sevinirim .

Ne kadar haklıymışsın. Keşke şu mesajını zamanında okusaymışım. Büyük bir yılgınlık ve hüsranla veda etmiştim siteye.

sonunda ameliyat oldum bende. Bir hafta önce. Insallah senin gibi bende hamile kaldigim gün tekrar gelip paylasacagim bunu burda.

Kizlar konuyu yillar once acmistim. Sonuç almadım kombu çayından. Sonrasinda da çok şey denedim. Hicbir alternatif seyden sonuc almadim ve ameliyat oldum. O sebeple konu kapatilabilir. Hepinize saglikli bir hayat diliyorum.

Geçmiş olsun arkadaşım, kaç cm, kaç tane çıkarttılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…