Kombu çayı günlüğüm..

Canim annen adina cok sevindim.insallah hic bi sıkıntısi kalmaz. Ayrica kombu cayi hikayeni benimle paylastigin icinde teşekkür ederim. Bana gayret oldu.cunku artik icmekte cok zorlanıyorum. Alisamadim henüz tadina..2 bardak icemedigim gunler olsada gunde bir bardak mutlqka içiyorum.
Gerci son haftada biraktim çünkü kalbimdemi göğsümdemi anlayamadigim bir agri olusmustu.bbirakinca devam edecekmi diye görmek istedim.
Etkilerine gelince;

Adetim on günden fazla sürdü. Hatta kombuyu ictigim anda kanamalarim bile oluştu. Hatta bi gece yatmadan icmistim sabah kasiklarimda agriyla uyandim.agri oglene kadar devam etti ve oglen inanilmaz pihtili aniden bosalan bi kanama oldu.sanki cocuk düşürüyormusum gibiydi. Hemen üreticisini aradim.adet düzensizliği yapar ilk zamanlar dedi.kullanmaya devam et dedi devam ettim. Ama hala bi doktora gorunmedim.kan degerlerim ne durumda miyom ne durumda bilemiyorum. Ama ilk aydanda bi sonuc beklemek sacma olur sanki.oyuzden bi süre daha kullanmak istiyorum.

Fakat kalbime saplanan bicak sancilari kombuyu biraktigim su bir haftada gectigi icin acikcasi korktum.bide anlayamadim tabi kalbimemi yoksa göğsümemi saplaniyordu o sancilar...goguslerimde kistler var fibroikist mi diyorlar hani şu zararsiz olanlardan.acaba onami etki etki diyecegim ama sadece sol göğsümde sagda bi agri yok.gezinen bi sanciydi.kombuyu biraktigimdan beri yok..ne etki yaptigini bilememek ne kadar kötü. Umudumu yitirmek istemiyorum :KK43:

Son düzenleme:
Gecmiş olsun canım. Benim annem akciğer kanseri. Teşhis konulduğunda 4. evredeydi. Fazla ömrü yok dedi doktoru 3-5 ay diye geveledi. İşte o noktada kombucha çayı içmeye başladı. Sizlere tüm tahlil sonuçlarını kan değerlerini bile sunabilirim. Kullanalı tam 6 ay oldu. Su an sağlığı yerinde Allaha şükürler olsun hiç bir hastalığı yok gibi. Biz mantarını aldık evde kendimiz mayalıyoruz. 5 litrelik cam şişelere yapıyoruz. Daha iyi oluyor.
4 yıl önceki bir yazı ama yinede sormak istiyorum sana kombu cayi annende ise yaradı mı. Babam akciger kanseri 3. Evre başlamayı dusunuyoruz

4 yıl önceki bir yazı ama yinede sormak istiyorum sana kombu cayi annende ise yaradı mı. Babam akciger kanseri 3. Evre başlamayı dusunuyoruz
Kombu çayıyla arkadaşımın babası kanserden kurtuldu.doktorlar artık çaresi yok son Günleri dedikleri halde . Bende şeker hastalığından kurtuldum ve kilo verdim. Temin edebilirim mantarı isterseniz

Gecmiş olsun canım. Benim annem akciğer kanseri. Teşhis konulduğunda 4. evredeydi. Fazla ömrü yok dedi doktoru 3-5 ay diye geveledi. İşte o noktada kombucha çayı içmeye başladı. Sizlere tüm tahlil sonuçlarını kan değerlerini bile sunabilirim. Kullanalı tam 6 ay oldu. Su an sağlığı yerinde Allaha şükürler olsun hiç bir hastalığı yok gibi. Biz mantarını aldık evde kendimiz mayalıyoruz. 5 litrelik cam şişelere yapıyoruz. Daha iyi oluyor.

Merhaba kanser de kullanımıniz nasıl oldu?kemo alırken ne kadar içirdiniz?yardımcı olursanız sevinirim .

canım miyom sorunun olduğunu biliyorum ne alemdesin diye bakarken bu mesajını gördüm..Canım ben ameliyat oldum biliyosun aklımda birsürü soru işareti varken hemde.Ameliyattan sonra çok mutluydum çünkü hiç ağrım sancım kalmamıştı.Sıra çocuk olayına gelince yine korkmaya başladım 3 aylık deneme ve sonucu hüsran olunca...Sonra hiç beklemediğim 4. ay hamile kaldım ve bir kez daha iyiki ameliyat olmuşum diyorum.Lütfen sende artık vücuduna acı çektirme iyi bir doktora görün ve ameliyat olman gerekiyorsa ol..Ben ameliyat olmasaydım belki şuan bende hala bebek özlemi çekiyor olacaktım ve o dayanılmaz ağrıları çekiyor olacaktım...Ameliyattan asla korkma canım sadece iyi bir doktor bul ve ona güven...

Ne kadar haklıymışsın. Keşke şu mesajını zamanında okusaymışım. Büyük bir yılgınlık ve hüsranla veda etmiştim siteye.

sonunda ameliyat oldum bende. Bir hafta önce. Insallah senin gibi bende hamile kaldigim gün tekrar gelip paylasacagim bunu burda.

Kizlar konuyu yillar once acmistim. Sonuç almadım kombu çayından. Sonrasinda da çok şey denedim. Hicbir alternatif seyden sonuc almadim ve ameliyat oldum. O sebeple konu kapatilabilir. Hepinize saglikli bir hayat diliyorum.

Ne kadar haklıymışsın. Keşke şu mesajını zamanında okusaymışım. Büyük bir yılgınlık ve hüsranla veda etmiştim siteye.

sonunda ameliyat oldum bende. Bir hafta önce. Insallah senin gibi bende hamile kaldigim gün tekrar gelip paylasacagim bunu burda.

Kizlar konuyu yillar once acmistim. Sonuç almadım kombu çayından. Sonrasinda da çok şey denedim. Hicbir alternatif seyden sonuc almadim ve ameliyat oldum. O sebeple konu kapatilabilir. Hepinize saglikli bir hayat diliyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım, kaç cm, kaç tane çıkarttılar?

X