Bende eskişehirdeyim 5gündür gece açıyordum bugün bütün gün açma kararı ile kombiyi hayırladıkHavalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Çocuk varsa açın tabi.Bizim merkezi sistem açıyorlar mi ?Bilmiyorum ama biz Kasım'da açıyoruz doğalgazı.Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Açın gitsin ya bebiş varmış. Bizim merkezi sistem olmasa çoktan açmıştım valla. Dışarsı güzel ama evler serin.Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Konu biraz garip dimi ama yaYani elbette çok soğuksa yakılır üşümemek için. Kişiden kişiye göre bile değişir. Konu sahibi siz yaktınız mı diye fikir sorunca
Yani usuyorsan acarsin illa icazetmi lazim? Eskisehirdeyim gecen hafta da isyerinde sabahlari oglene kadar yaktik. Sabah serin oluyor. Oglen kapatiyoruz hava isininca.Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Soruyorum bnde işte Bn yaktım herkes yakıyor mu yoksa tek Bn mi üşüyorumYani usuyorsan acarsin illa icazetmi lazim? Eskisehirdeyim gecen hafta da isyerinde sabahlari oglene kadar yaktik. Sabah serin oluyor. Oglen kapatiyoruz hava isininca.