Kombiyi acan var mi

ben balıkesirde kuş tüyü yorganım ve kadife pijamalarımla yatıyorum.
eşim atlet şortla
kızım penye uzun kollu pijama takımıyla ve üstünü örtmüyor

yani bu üç kişi bile birbiriyle anlaşamıyor sıcaklık konusunda :)
eşim balkonda oturuyor ben içerde çorap terlik üstüme de polar sabahlığımı giyiyorum.

o yüzden bence üşüyosan aç gitsin

Ankara’dayız 3-4 gündür en kısıkta açıyordum. Dün gece artırdım. 7 aylık bebeğim var

İstanbul' dayım
geçen hafta soğudu hava yorganları çıkardım
yorganlık ama kombilik bir hava değil şuan için

Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Bende eskişehirdeyim 5gündür gece açıyordum bugün bütün gün açma kararı ile kombiyi hayırladık gelsin faturalar

Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Çocuk varsa açın tabi.Bizim merkezi sistem açıyorlar mi ?Bilmiyorum ama biz Kasım'da açıyoruz doğalgazı.

Ben kocaelinde köyde oturuyorum ben soba kurmak için erken diyorum eşim sobayı kuralım üşüdüm dio bakalim hangimiz galip gelcez okula giden oğlum var sabahları elektrikli isiticiyi acıyorum şimdilik

Açın gitsin ya bebiş varmış. Bizim merkezi sistem olmasa çoktan açmıştım valla. Dışarsı güzel ama evler serin.

Yani usuyorsan acarsin illa icazetmi lazim? Eskisehirdeyim gecen hafta da isyerinde sabahlari oglene kadar yaktik. Sabah serin oluyor. Oglen kapatiyoruz hava isininca.

Yani usuyorsan acarsin illa icazetmi lazim? Eskisehirdeyim gecen hafta da isyerinde sabahlari oglene kadar yaktik. Sabah serin oluyor. Oglen kapatiyoruz hava isininca.
Soruyorum bnde işte Bn yaktım herkes yakıyor mu yoksa tek Bn mi üşüyorum

Biz de garip Akdenizliler olarak bugün klima açmadan içeride oturabildik. Çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…