Süpersin geçmiş olsun tam benim yaptıracağım kombine ameliyatlar. Doktor emzirme sürecimin üzerinden 2 ay geçtiği için Göğüs için temmuza gün verdiSelam, aranıza yeni katıldim. Son 2 yıldır büyük bir araştırma ve istek sonucu tüm cesaretimi toplayıp, meme diklestirme, meme silikon, karın germe, sırt, basen, ve kollara lazer lipoliz yaptirdim ve vucudumdan alınan yaği ayristirarak çarpık bacaklarima (dizimin iç kısmı) ve çok az miktarda yüzüme enjekte ettirdim. Ve Botox yaptırdım. Bugün ameliyatimin 5. Günü hala kendime inanamıyorum hepsini birden nasıl yaptım diye. Şuan gayet iyiyim ve mutluyum sadece dikislerim ve yağ aldiridigim bölgeler iyileşmeye yakın olduğu için deli gibi kasiniyor. 3 gün sonra banyo yapıp kontrole gidicem.
Hepsi bu kadarmış, boşuna beklemisim onca zaman :) darısı isteyen herkesin başına .
Cok gecmiş olsun cesaretinizden ötürü sizi tebrik ederim bende kalca germe yaptırıcam ötüm patlıyor daha kötü olacak diye lütfen bana fikir verinSelam, aranıza yeni katıldim. Son 2 yıldır büyük bir araştırma ve istek sonucu tüm cesaretimi toplayıp, meme diklestirme, meme silikon, karın germe, sırt, basen, ve kollara lazer lipoliz yaptirdim ve vucudumdan alınan yaği ayristirarak çarpık bacaklarima (dizimin iç kısmı) ve çok az miktarda yüzüme enjekte ettirdim. Ve Botox yaptırdım. Bugün ameliyatimin 5. Günü hala kendime inanamıyorum hepsini birden nasıl yaptım diye. Şuan gayet iyiyim ve mutluyum sadece dikislerim ve yağ aldiridigim bölgeler iyileşmeye yakın olduğu için deli gibi kasiniyor. 3 gün sonra banyo yapıp kontrole gidicem.
Hepsi bu kadarmış, boşuna beklemisim onca zaman :) darısı isteyen herkesin başına .
Arkadaslar bende lipo yaptırmıştım sonra kalcam sarktı şimdi doktorum amelyat diyor yaptıran var mı varsa şütfen bana yardımcınolsun ben agrıdan korkmuyorum dikişler cok kötü durur mu izi cok belli oluyor mu oluyorsa ne kadar kötü duruyor yaptıran arkadaslar lütfen yardım?):[/QUOTE
Sevgili irem, kalça germe ameliyatı olmadım ancak sonuçta onunda izi karın germe gibi uzun ve belirgin bir iz, ordan yola çıkarak söylüyorum.
Evet karnımda kocaman uzun bir iz var fakat eski halimle kıyasladığimda o kadar çok eksileri vardı ki bu yüzden tek eksisi iz diyorum ve öyle tatmin oluyorum. En azından giydiğim kıyafetler düzgün duracak sonuçta herkes vücudunu görmüyor. Bikini giyerken de zaten iç çamaşırı içinde kaldığı için sorun yaratmaz. 1 yıl iz kremi kullanıp sonrasında kimyasal peeling lazer vs yöntemleriyle izi azaltmayı düşünüyorum.
Kısacası pişman değilim. Eminim sen de 1 hafta çektiğin ağrıdan sonra pişman olmayacak iyi ki yaptırdım diyeceksindir.
Hoşçakal
Öncelikle cvp verdigin için cok tsk ederim evet belki pişman olmucam ama emin olmak istiyorum siz nerede oldunuz amelyatınızı hangi dr ben devlet hastanesinde olucam bide sizce kadın dr mu erkek dr mu? Sanki erkek estetik cerrahlar daha iyi gibi
HaklısınRica ederim. Üstte de yazmıştım. Adana da oturduğum için Adana da oldum. Doktorum Serkan Sayıkılan. Özel hastanede oldum. Açıkçası ben de senin gibi düşünüyorum. Erkek doktorların bakış açısı kadın doktorlara göre daha farklı çünkü kadın doktor olmak istediği gibi yapar , erkek doktor görmek istediği gibi..
Tabii bu benim görüşüm. : ) Bence yaptırmayı düşünüyorsan daha fazla düşünmeden yaptır insan düşündükçe karar veremiyor kendimden biliyorum. Istanbulda gitmediğim, gorusmedigim doktor kalmadi yine dönüp dolaşıp yaşadığım yerde yaptırdım. Sonuç olarak doktora güveniyorsan pek değişen bir şey yok hepsinin uyguladığı yöntem hemen hemen aynı. Sadece fiyat farkı var.
Rica etsem telde görüşebilirmiyiz biraz içimi rahatlattınız gercekten cok sagolunHaklısın
Özel mesaj attımRica etsem telde görüşebilirmiyiz biraz içimi rahatlattınız gercekten cok sagolun
geçmiş olsun.buyuk cesaret hepsı bır arada tebrık edıyorum.ben dıkleştırme ve protez için ölüp ölüp dırılıyorum korkudan.bu ay sonu bende olacağim.izler nasıl görunuyorSelam, aranıza yeni katıldim. Son 2 yıldır büyük bir araştırma ve istek sonucu tüm cesaretimi toplayıp, meme diklestirme, meme silikon, karın germe, sırt, basen, ve kollara lazer lipoliz yaptirdim ve vucudumdan alınan yaği ayristirarak çarpık bacaklarima (dizimin iç kısmı) ve çok az miktarda yüzüme enjekte ettirdim. Ve Botox yaptırdım. Bugün ameliyatimin 5. Günü hala kendime inanamıyorum hepsini birden nasıl yaptım diye. Şuan gayet iyiyim ve mutluyum sadece dikislerim ve yağ aldiridigim bölgeler iyileşmeye yakın olduğu için deli gibi kasiniyor. 3 gün sonra banyo yapıp kontrole gidicem.