Kombine estetik ameliyat

Trangela

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
8
8
43
Selam, aranıza yeni katıldim. Son 2 yıldır büyük bir araştırma ve istek sonucu tüm cesaretimi toplayıp, meme diklestirme, meme silikon, karın germe, sırt, basen, ve kollara lazer lipoliz yaptirdim ve vucudumdan alınan yaği ayristirarak çarpık bacaklarima (dizimin iç kısmı) ve çok az miktarda yüzüme enjekte ettirdim. Ve Botox yaptırdım. Bugün ameliyatimin 5. Günü hala kendime inanamıyorum hepsini birden nasıl yaptım diye. Şuan gayet iyiyim ve mutluyum sadece dikislerim ve yağ aldiridigim bölgeler iyileşmeye yakın olduğu için deli gibi kasiniyor. 3 gün sonra banyo yapıp kontrole gidicem.
Hepsi bu kadarmış, boşuna beklemisim onca zaman :) darısı isteyen herkesin başına .

Süpersin geçmiş olsun tam benim yaptıracağım kombine ameliyatlar. Doktor emzirme sürecimin üzerinden 2 ay geçtiği için Göğüs için temmuza gün verdi karın germe ve lazer lipo yaptıracağım Nisan 25 de. Benim 2 çocuk var sizden merak ettiğim kaçıncı gün çocuklarımla ilgilenebilecek kıvama gelebilirim.

Çok tesekkur ederim.
Silikon kas altına yerlesmedigi sürece 8. Gün yavaş yavaş rutin işlerinizi yaparsiniz., cocuklarınıza bakarsınız. Fakat meme silikon kas altına yerlesirse bu durum biraz uzayabiliyor tam tarihini ben de bilmiyorum ama 2 haftaya kadar kollarinizi kullanırken, memeye bıçak saplanıyor gibi ağrılar hissetmek mümkün. Ilk 3 gün şiddetli ağrılar haricinde cidden istirahat edebilecekseniz o kadar korkulacak bir şey yok. Hepsi beraber iyileşiyor. Kısaca söylemek gerekirse en az 10 en çok 15 günü göze alacak bir zamana ihtiyacınız var. :)

Ilk etapta karın germe olacagım için 7 gün en fazla toparlanmam için annem Yanımda olacak. Umarım sizin Dediğiniz gibi kolay olur? Hangi hastanede oldunuz? Doktorunuz kim?

Bir aksilik çıkmadığı sürece emin olun 1 hafta sonra kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.
Ben, Adana da doktor Serkan Sayilikana yaptırdım. Ortadoğu Özel Hastane de oldum.
7 gün istirahat karın germe için yeter de artarda lazer lipoliz ağrıları 3 gün sonra yerini hissizlik ve kaşıntıya bırakıyor bunun çözümü nü de daha önce kullandığım alerjik rinit tedavisinde kullandığım xyzal hapiyla hallettim. Hem kasintiyi gideriyor hem de (kullananlar bilir) uyumami sağlıyor.
Şimdiden geçmiş olsun :)

trangela slm. amelıyatınız kac saat surdu ızler ne durmda ve ücretler hakkında bilgi verirmisiniz

Merhaba, tesekkur ederim.
Benim vücudum çok ödem toplamadi. Sadece yüzüm yag enjeksiyonu sonrasi cok sisti ama suan çok şükür her şey normale döndü. Bugün 15. Günüm. .

Ameliyatim 4.5 saat sürdü. Izler daha belirgin izlerin geçmesi için çok erken ancak düzenli bir şekilde iz kremi kullanicam. Inşallah onlarda bir yıla geçer..

Fiyat konusunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten çok uygun bir rakama oldum, hepsini 10 milyara yaptırdım :)
yakın bir zaman da foto yüklerim Ayperim.

Cok gecmiş olsun cesaretinizden ötürü sizi tebrik ederim bende kalca germe yaptırıcam ötüm patlıyor daha kötü olacak diye lütfen bana fikir verin

Arkadaslar bende lipo yaptırmıştım sonra kalcam sarktı şimdi doktorum amelyat diyor yaptıran var mı varsa şütfen bana yardımcınolsun ben agrıdan korkmuyorum dikişler cok kötü durur mu izi cok belli oluyor mu oluyorsa ne kadar kötü duruyor yaptıran arkadaslar lütfen yardım?):

Öncelikle cvp verdigin için cok tsk ederim evet belki pişman olmucam ama emin olmak istiyorum siz nerede oldunuz amelyatınızı hangi dr ben devlet hastanesinde olucam bide sizce kadın dr mu erkek dr mu? Sanki erkek estetik cerrahlar daha iyi gibi

Rica ederim. Üstte de yazmıştım. Adana da oturduğum için Adana da oldum. Doktorum Serkan Sayıkılan. Özel hastanede oldum. Açıkçası ben de senin gibi düşünüyorum. Erkek doktorların bakış açısı kadın doktorlara göre daha farklı çünkü kadın doktor olmak istediği gibi yapar , erkek doktor görmek istediği gibi..
Tabii bu benim görüşüm. : ) Bence yaptırmayı düşünüyorsan daha fazla düşünmeden yaptır insan düşündükçe karar veremiyor kendimden biliyorum. Istanbulda gitmediğim, gorusmedigim doktor kalmadi yine dönüp dolaşıp yaşadığım yerde yaptırdım. Sonuç olarak doktora güveniyorsan pek değişen bir şey yok hepsinin uyguladığı yöntem hemen hemen aynı. Sadece fiyat farkı var.

Haklısın

geçmiş olsun.buyuk cesaret hepsı bır arada tebrık edıyorum.ben dıkleştırme ve protez için ölüp ölüp dırılıyorum korkudan.bu ay sonu bende olacağim.izler nasıl görunuyor

Merhaba arka arkaya hamile kalip sezeryan doğum yaptım ve çok kg
Aipl verdim bunun için vücudum aşırı deforme oldu ve bende kombine ameliyat olmayı düşünüyorum bayağ sene gecmis.aradan umarım okursun ve donus yaparsin makina ameliyatınızı nerde oldunuz drnuz kimdi memnun kaldınizmı sıkınti varmi. Lütfen cevap yazabilirmisiniz şimdide teskkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…