Kombine bileklik arıyorum.../bulunmuştur.

Heart of Gold

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
6.149
11.988
248
Kombin bileklik arıyorummm...kombine yazmışım :)))
bu tarz istiyorum. özellikle deri üstüne olursa süper olur .yapan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben yapıyorum bikac örnek göstereyim yalnız bu istediğin tarz hazır alınabilir yapılacak ürün değil çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ellerinize sağlık çok güzel. ben de bir ara kolye tasarlıyordum şimdi vaktim hiç. yok. genelde hazır ürünlerde evet beğendikler,im. hani ben burdan birinden alayım katkı olsun diye sordum. çok teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim canım.10 yıldır genelde bujiterilere toptan satıyorum penseyle yapılan her takıyı yapabilirim aklında bulunsun :)) hangi şehirdesin bilmiyorum ama izmirde kemeraltı istanbulda ortaköy bu tarzların dolu olduğu yerler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maalesef :) hiçbirşeyin olmadığı bir ilçedeyim :) çalıştığım için de çıkıp bakamıyorum. tşk ederim.

Bu tarz düşünür müsün bilmem ama olası kombinlerin resimlerini , bir de toplu halde bilekte duruş resimlerini yolluyorum. Hevesle almama rağmen hiç kullanamadım bıdığım sağolsun Görünce bile atlayıveriyor üstlerine

Eklentiler

• $IMG_1521.JPG
    75,2 KB · Görüntüleme: 170
  • $IMG_1517.JPG
    75,4 KB · Görüntüleme: 180
  • $IMG_1516.JPG
    70,8 KB · Görüntüleme: 168
  • $IMG_1523.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 169
  • $IMG_1524.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 179

ben de istiyorum bakalım kızım inşallah rahat bırakır o da pek hevesli takılarıma :))) zahmet oldu çok teşekkür ederim. daha çok deri üstüne istiyorum. fotoğraftaki modellere yakın bir model arıyorum. inş bulurum.

eklediğim yok ama eve gidince bakarım yine dolaplara boncuklu çok uzun bi siyah bilekliğim var el emeği

bende zamanında kolye yaptım annemle beraber. baya da tutulmuştu satmıştık :) bazıları duruyor hediye olarak yolluyorum. el emeği hepsinden daha güzel :)

bende zamanında kolye yaptım annemle beraber. baya da tutulmuştu satmıştık :) bazıları duruyor hediye olarak yolluyorum. el emeği hepsinden daha güzel :)

canım sana ilk gönderdiğimi bulamadm çekmecede sanırım ayrı bı yere koydum akşam bakıcam yine bi de bu modeller var beğenirsen , siyah boncuklu olanı uzun kolye olarak ya da dolayarak tasma kolye olarak da kullanabılırsın onun fiyatı 3 tl diğeri 1 tl

Armparty istiyosunuz ama kobin olarak almak yerine ayrı ayrı aldığınız parçaları birleştirip kendi kombininizi yapmanız çok daha orjinal ve kendinize özgü olur

bunun için gezmek araştırmak lazım. ankara da olsaydım suluhan çarşısı var çok güzel şeyler var ama gidemiyorum. küçük bir ilçede yaşıyorum ve bu tarz şeyler maalesef yok. teşekkür ederim önerileriniz için.

dexterrrr arkadaşım bir site keşfettim .sen de bakabilir misin. fiyatlar nasıl sence? fikrini almak istiyorum. istediğim tarzda deri bileklikler de var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…