- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1101038 Eki Görüntüle 1101039 Eki Görüntüle 1101040 Eki Görüntüle 1101041 Kombin bileklik arıyorummm...kombine yazmışım :)))
bu tarz istiyorum. özellikle deri üstüne olursa süper olur .yapan var mı?
defactoya bakabilirsin hem uygun hem çok şık modeller var![]()
teşekkür ederim. internet sitesinde vardır umarım. bulunduğum ilçede yok maalesef
Eki Görüntüle 1101038 Eki Görüntüle 1101039 Eki Görüntüle 1101040 Eki Görüntüle 1101041 Kombin bileklik arıyorummm...kombine yazmışım :)))
canım ben yapıyorum bikac örnek göstereyim yalnız bu istediğin tarz hazır alınabilir yapılacak ürün değil çünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ellerinize sağlık çok güzel. ben de bir ara kolye tasarlıyordum şimdi vaktim hiç. yok. genelde hazır ürünlerde evet beğendikler,im. hani ben burdan birinden alayım katkı olsun diye sordum. çok teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim canım.10 yıldır genelde bujiterilere toptan satıyorum penseyle yapılan her takıyı yapabilirim aklında bulunsun :)) hangi şehirdesin bilmiyorum ama izmirde kemeraltı istanbulda ortaköy bu tarzların dolu olduğu yerler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kombin bileklik arıyorummm...kombine yazmışım :)))
Bu tarz düşünür müsün bilmem ama olası kombinlerin resimlerini , bir de toplu halde bilekte duruş resimlerini yolluyorum. Hevesle almama rağmen hiç kullanamadım bıdığım sağolsunGörünce bile atlayıveriyor üstlerine
![]()
Eki Görüntüle 1101276 bu var canım fiyatı 2 tl diğer ürünlerime de buradan bakabilirsin beğendiğin olursa çok uyguna gönderrm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675556&page=51
bakıyorum şimdi. bunun dışında başka bilekliğiniz var mı peki?
eklediğim yok ama eve gidince bakarım yine dolaplara boncuklu çok uzun bi siyah bilekliğim var el emeği![]()
bende zamanında kolye yaptım annemle beraber. baya da tutulmuştu satmıştık :) bazıları duruyor hediye olarak yolluyorum. el emeği hepsinden daha güzel :)
Armparty istiyosunuz ama kobin olarak almak yerine ayrı ayrı aldığınız parçaları birleştirip kendi kombininizi yapmanız çok daha orjinal ve kendinize özgü olur