• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombi yardım😏

Bahsettiğim arkadaşımın evi ara kat. Yandakiler yakıyordur muhtemelen ama alt katta yakmıyorlardi, üst dairesi de boştu. Bizim ev köşe daire, alt katimiz kafe bilmiyorum bir şey yanıyor mu, üst katimizda almancilar var senede iki kere falan geliyorlar orası da boş. Sagimiz yola bakıyor, solumuz bir kısmı apartman boşluğu bir kısmı karşı daire. Onun da etkisi vardır muhtemelen. Bakalım bu ay 10 gün oldu açalı, hiç aç kapa yapmadık. Ama holu ve banyoları kapattım
Benim evde de yalitim yok. Holu kapatmiyorum ama çünkü kapiyi acip kapadikca oradan gelen soğuk odalari sogutur mantigindayim.
Ben oda termostati degıl termostatik vanalar aldim. Ordan kistim, hol yatak odasi ve mutfagi
Cocuk odasi ve tuvaletler yanmiyor.
Cocuk odasi ve salonda termostatik vana yok en az 2 tane bos olmaliymis cunku.
Bakalim kac gelcek.

Yeni evlendiğimde evimi ısıtamıyordum... Kombi bozuk diye kaç kere kombinin servisini aradık... Son gelen kişi sabah akşam yüksek ısıda yakmamız gerektiğini söyledi... Öncelikli olarak duvarların ısınması gerek dedi... 3-5 gün dediğini yaptık sürekli olarak ısıyı 45-50 arası çalışırdık... Sonraki günlerde düşük ısı ısınmamız için yeterli oldu =) Paylaşmak istedim...

Haydaa o yöntem de mi doğru değilmiş :KK43: 20 gün 55 derecede ve 160 tl çok iyi. Ben o 300 kusurlu faturayı görünce şok oldum. Hayır ısınsam gam yemezdim. Markası ne kombinizin
Evet 55 hatta bazı günler 60 derecede yaktık evde tişörtle geziyoruz. Demirdöküm kombimiz.

55 te 160 baya iyi.
Ama sizin kiyaslamaniz @liriarwa ile olmaz, olamaz.
Evin ili, konumu, cephesi, kacinci kat , alt ust yan dolu bos, komsular yakiyor mu , hava kac dr. , yalitim , cati izalasyonu , bina yalitimi , bina nemi bunlar onemli faktorler. Onun kiyasi komsusu ile olur tabi çatı alti ya da alt bos degil ve cephe farkli degilse o durumda da 50-60 tl fark olabilir.
ama sizjnkiyle kiyaslanmaz.
Evimiz salonu ve çocuk odası güneş alıyor sürekli. Yatak odam , mutfak ve banyo güneş almıyor. Üst katım boş, alt katındakiler de sadece 1 oda yakıyorlar. Binanın bir tarafı boş, diğer tarafı da merdiven. Belki kombidendir. Kombim Demirdöküm . Banyo dahil her yer açık. Konu sahibinin evinin konumunu bilmiyorum. Ama evin güneş alması çok önemli bir etken.

Benim yaşadığım yerde de - 10larda hava şuan. Merkezi sistem. Ama sadece akşamları yakıyorlar. Gündüz yorgan altından çıkamıyoruz merkezi sisteme lanet ettim bu yıl. Keşke kombi olsaydı da dilediğim gibi ısınsaydım

Evimiz salonu ve çocuk odası güneş alıyor sürekli. Yatak odam , mutfak ve banyo güneş almıyor. Üst katım boş, alt katındakiler de sadece 1 oda yakıyorlar. Binanın bir tarafı boş, diğer tarafı da merdiven. Belki kombidendir. Kombim Demirdöküm . Banyo dahil her yer açık. Konu sahibinin evinin konumunu bilmiyorum. Ama evin güneş alması çok önemli bir etken.
benim çocuk odasını kullanmıyoruz ama açık çocuk odası banyom ve mutfağım hüneş almıyor salonum ve yatak pdam güneş alıyor 35 45 arası ısı şimdilik yetiyor salonun peteğinin alt kısmı yanmıyor şimdilik ona göre iyi bakalım ne kadar gelicek üstelik yrni abone açtırdık 3 ay boyunca faturaya ek 150 tl gelicek allah sonumuzu hayır etsin

Back
X