- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.877
- 598
Merkezi sistem ve yakıt parasının ortak olduğu durum için geçerli bağımsız kombiler için değil. İnternette bir coşku saldılar ama üstte bir üyenin daha yazdığı gibi dava açmaya yükselince gerçek bu :)Kombisini hiç açmayan veya evinin belirli odasında kaloriferlerini açanlar ise tasarruf etmek isterken kendilerini mahkemede bulabilirler! Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Avukat Feyza Nur Alsancak; "Hukuki düzenlemelere göre, kat maliklerinin kombisini yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bulunmaktadır
Sabah gazetesinden alıntıdır arkadaşlar çok da gülmeyin yani soruyu soran arkadaşa
Canim. Bu arkadasimin Konsulat yurtdisinda Ama Sadece yazin tatile geliyor Senin dedigin farkli YaniKombisini hiç açmayan veya evinin belirli odasında kaloriferlerini açanlar ise tasarruf etmek isterken kendilerini mahkemede bulabilirler! Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Avukat Feyza Nur Alsancak; "Hukuki düzenlemelere göre, kat maliklerinin kombisini yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bulunmaktadır
Sabah gazetesinden alıntıdır arkadaşlar çok da gülmeyin yani soruyu soran arkadaşa
Evet bireysel olunca öylemimiş söyledim ama arkadasım yasa cıkmıs vs dediBu konuyu daha oncede konustuk bilgi sahibi arkadaslar merkezi sistem icin gecerli dedi.
Fakat daha once yasadigim apartman bireysel kombiydi ve 2 alt komsumu alti ve uatu sikayet etmisti kombi yakmiyor diye. Ispatladilar da dogalgaz sayacindan yakmadigini ben tasindiktan sonra alt komsu arayip kazandik davayi ceza aldi demisti.
Olabilir. Benim bahsettigim 5 sene onceki bir konu idi.Evet bireysel olunca öylemimiş söyledim ama arkadasım yasa cıkmıs vs dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?