Mahkeme acarsam kazanırız belkiKomşunuz sizce haksız mı?
Siz bir sebepten kış boyu annenizin evine taşinsaniz mesela kombiyi açıp mi gidersiniz?
Bence enerjinizi ve paranızı binanızın yalıtımını iyileştirmeye harcayın.
Döşemelerde ısı yalıtımı diye arastirin,birkaç ayrı yerden fiyat alın. Konu komşuyla,asla bitmeyecek mahkemelerle falan uğraşmayın hiç
Fake degil canım arkadasım kk hesabı yok bu yüzden benden rica etti akıl almak için bende buraya yazalım fikir alıroz desüm ama ben hiç ugrasma desim zaten kendisi de okuyor yorumlarıFake konudur inşallah.
Duymadığı evde niye kombi yaksın insan.
Üst katımda amca var, açmıyor kombisini bu sebeple dava etsem mahkemede gülmekten anlatamam sanırım derdimi.
Bi sorun o arkadaşa bakalım, sırf komşusu daha az fatura ödesin diye oturmadığı evin kombisini cayır cayır yakıp haybeye fatura ödemek ister miymiş?Fake degil canım arkadasım kk hesabı yok bu yüzden benden rica etti akıl almak için bende buraya yazalım fikir alıroz desüm ama ben hiç ugrasma desim zaten kendisi de okuyor yorumları
Merkezi sistem değil bireysel kombiliymiş hiçbir şey yapamazsınız.Mahkeme acarsam kazanırız belki
Evet haklısınıx yanlıs oldu dava yazacaktınMerkezi sistem değil bireysel kombiliymiş hiçbir şey yapamazsınız.
Bir de mahkeme açılmaz dava açılır.
Vallahi cnm deprem vs zatwn psikolojim allak bullak oldu rica etti actım konuyu bende aynı görüsteyim sizlerle yine de ss alıp attımBi sorun o arkadaşa bakalım, sırf komşusu daha az fatura ödesin diye oturmadığı evin kombisini cayır cayır yakıp haybeye fatura ödemek ister miymiş?
Uğraşmalık bi durum yok zaten, hiçbir hakimin önüne o dilekçeyi çıkaramazsınız, çünkü böyle bir şey yok.
Dalga mı geçiyorsun bacım? O zaman oda sizi yakıyorsunuz diye dava etsin aynı şey nasılsa :)Selam kızlar komşum maalesf yutdısımda yasıyor yeni taşında alt katıma alt katım hep boştu tam sevindim ev tutuldu diye baktık ki yurtdısındalar sadece yazın geliolar.en son konustul bana o zaman kiracısın merkezi sistem bir eve taşın ben mecbur degilim yakmaya enayi sandınız bizi vs gibi konustu.Şimdi benim sorum ben dava açabilir miyim bu komşuya ?Dava acsam benim lehime mi olur.Çünkü hiçbir sekilde oturmadıgım evde kombi yakmam diyor bu yüzden bireysel ısıtmalı ev aldım diyor
Vallwhi canım konu arkadasımın cok şükür ben merkezi sistem oldugu için sorun yok ama benve de adam oturmadıgı evde neden kombi acsın cok sacma kendisine dedim zatenno da yorumları görüyor deli kız işteArkadaşınızasöyleyin dava açsın.
BU ÜLKE MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL. Hak var, hukuk var. Yukarıdakiler de memlekete gittikleri zaman kombiyi kapatan insanlardır kesin ondan öyle diyorlar bakma sen onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?