• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombi hakkinda

Piquania_Dedove_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
4.912
520
398
Merhaba..Şu aralar çok ciddi sıkıntımız var o da kombi..Eski tip bacalı kombi .Ve 1 seneden fazladır sürekli sıcak su kullanıldığında sular içinde kalıyoruz..Duşa eşim yokken giremiyorum.Girersek de nöbetleşe başında yerlerden suları temizliyoruz..Boruları delinmiş artık değişmesi lazım..Bildiğiniz işkence yani..Ev sahibimiz cimrilik yapıyor sadece tamir ettirmeye uğraşıyor.Eski olduğu için de bir yeri yapılınca başka yer bozuluyor...Ankarada artık bacalı kombi yasak diye biliyorum lütfen bilgisi olan beni aydınlatsın..Alo 187 'yi arayıp kendimizi ihbar ettirirsek değişim için yeterli olur mu?Artık uğraşmak istemiyorum sıcak su kullanmaya hasret kaldık.Ne yaparsak ev sahibi bu kombiyi değiştirmek zorunda kalır?Kombi değişim kağıdını nasıl yazdırabiliriz? Tuhaf bir durum farkındayım ama bize yapıcak bişey bırakmadı ev sahibi..Kış günü çektiğim çilenin haddi hesabı yok..Bilgisi tecrübesi olanlar lütfen yazar mısınız ?

Back