Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kombinizin Petek kısmı kaçta yanıyor ?
Yoğuşmalı mı, hermetik mi?
termostat ayarını biraz düşürün örnegin 21 yapabilirsinizherkese merhaba ilk defa kombi kullaniyorum termostat aldim ayari 23 te oda sicakligi 24 e cikiyor ve petekler asiri sicak oluyor ve 24 te de kalmiyor durdukca 24 u de geciyor petekler devamli yanıyor cozumu olan varmidir
Dusurdum ama fayda etmedi hep yandi 19 a kadar dusurdugum halde hep yandi peteklertermostat ayarını biraz düşürün örnegin 21 yapabilirsiniz
67 ye kadar ciktikaç derecede yanıyor kombinin ekranından görebilirsiniz
hava henüz o kadar sogumadı 69 çok fazla bir tuaflık var servisi arayabilirsiniz kombi yenimi eskimi youtubede konbi kulanım video ları var markasına göre oradan bakabilirsiniz67 ye kadar cikti
Kombiyi ilk biz kullaniyoruz ama bi kac sene olmus takilali normalde oyle degildi bugun oyle oldu yarin aramak lazim servisi tesekkurlerhava henüz o kadar sogumadı 69 çok fazla bir tuaflık var servisi arayabilirsiniz kombi yenimi eskimi youtubede konbi kulanım video ları var markasına göre oradan bakabilirsiniz
Kombide düğme vardır oradan düşürülür aslında bakabilirsiniz.67 ye kadar cikti
Düşürdüm 1 e ekranda 41 derece yaziyorKombide düğme vardır oradan düşürülür aslında bakabilirsiniz.