Kolyeler 15 tl

hangi tarzı begenıyorsunuz?

• bebe yaka

OY: 12 23,1%
  • kolye yaka

OY: 7 13,5%
  • tasma model

OY: 10 19,2%
  • gömlek yaka

OY: 2 3,8%
  • hepsi

OY: 15 28,8%
  • hiç biri

OY: 6 11,5%

• Ankete Katılan
    52

buyrun,sör yokken tükana ben bakıyorum
kanaatimce 2 ve 4'ü yapabilir, 1. ve 3.cüyü de yapar ama 1. ve 3.sü biraz uğraştırır,bir de fiyatlar emeğe göre değişebilir.

Son düzenleme:
buyrun,sör yokken tükana ben bakıyorum
kanaatimce 2 ve 4'ü yapabilir, 1. ve 3.cüyü de yapar ama 1. ve 3.sü biraz uğraştırır,bir de fiyatlar emeğe göre değişebilir.

Kendisi alışverişteymiş birazdan devralacak tükkanı sizden
Yapar o yapar..Yapmazsa bizzat gidip tepesine dikilirim

Bunlar cok ugrastirici :) en sondakini yapabilirim ancak evet onlar yapistirma oluyor model olarak hepsinden yapabilirim
Sadece boncuk renkleri falan farkli olabilur
ama cok ugrastirir

Bunlar cok ugrastirici :) en sondakini yapabilirim ancak evet onlar yapistirma oluyor model olarak hepsinden yapabilirim
Sadece boncuk renkleri falan farkli olabilur
ama cok ugrastirir

anacım ben yerini yaptım,fiyatlar emeğe göre değişebilir o zaman dedim,bırak o düşünsün

Kendisi alışverişteymiş birazdan devralacak tükkanı sizden
Yapar o yapar..Yapmazsa bizzat gidip tepesine dikilirim

gelsin bir zahmet,dışarı çıkacağım,sabahtan beri ben bakıyorum tükana,dün de sevgilim yok diye bana emanet etti tükanı,akşama kadar gelmedi zaten

gelsin bir zahmet,dışarı çıkacağım,sabahtan beri ben bakıyorum tükana,dün de sevgilim yok diye bana emanet etti tükanı,akşama kadar gelmedi zaten

Ayıp yani bu kadar boşlamak, ne kadar maaş veriyo sana kardeş? Olmadı ben de başlayayım

Sende nerede zor seyler var onlari istiyorsun yok borek falan

bak o fiyat emege gore demissin ya
Cidden anliyorsun sen yaa

Hee gelince bak nasıl yapıyon, yokmuş

Emeğini yirim senin. O emek kurban olsun bana

Ayıp yani bu kadar boşlamak, ne kadar maaş veriyo sana kardeş? Olmadı ben de başlayayım

Hee gelince bak nasıl yapıyon, yokmuş

Emeğini yirim senin. O emek kurban olsun bana

ne maaşı anacım,daha deneme süresindeymişim bir de,ne yol gideri,ne de sigorta var,karın tokluğuna çalıştırıyor beni burada akşama kadar,hafta tatili de yok,sen müşteri olarak kal daha iyi

ne maaşı anacım,daha deneme süresindeymişim bir de,ne yol gideri,ne de sigorta var,karın tokluğuna çalıştırıyor beni burada akşama kadar,hafta tatili de yok,sen müşteri olarak kal daha iyi

Ayyy sömürücü patron desene
Her hafta emekli bi kolye yaptır sen ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…