- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.078
- 898
Eki Görüntüle 978706
10 tl ................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 978827
Eki Görüntüle 978828
Eki Görüntüle 978829
Eki Görüntüle 978830
Beybim, bunlardan hangilerini yapabilirsin bana?
Ebaydan çok beğendim, alacağım başka modeller var orada ama el yapımı kolyeler değil..Bunlar bir tek yapılabilir..Oradan almak yerine senden alayım istedim yapabilirsen..
Eki Görüntüle 978827
Eki Görüntüle 978828
Eki Görüntüle 978829
Eki Görüntüle 978830
Ebaydan çok beğendim, alacağım başka modeller var orada ama el yapımı kolyeler değil..Bunlar bir tek yapılabilir..Oradan almak yerine senden alayım istedim yapabilirsen..
buyrun,sör yokken tükana ben bakıyorum
kanaatimce 2 ve 4'ü yapabilir, 1. ve 3.cüyü de yapar ama 1. ve 3.sü biraz uğraştırır,bir de fiyatlar emeğe göre değişebilir.![]()
Eki Görüntüle 978827
Eki Görüntüle 978828
Eki Görüntüle 978829
Eki Görüntüle 978830
Bunlar cok ugrastirici :) en sondakini yapabilirim ancakevet onlar yapistirma oluyor
model olarak hepsinden yapabilirim
Sadece boncuk renkleri falan farkli olabilur
ama cok ugrastirir
Bunlar cok ugrastirici :) en sondakini yapabilirim ancakevet onlar yapistirma oluyor
model olarak hepsinden yapabilirim
Sadece boncuk renkleri falan farkli olabilur
ama cok ugrastirir
Kendisi alışverişteymiş birazdan devralacak tükkanı sizden
Yapar o yapar..Yapmazsa bizzat gidip tepesine dikilirim![]()
buyrun,sör yokken tükana ben bakıyorum
kanaatimce 2 ve 4'ü yapabilir, 1. ve 3.cüyü de yapar ama 1. ve 3.sü biraz uğraştırır,bir de fiyatlar emeğe göre değişebilir.![]()
Cidden dogru dedin kizvallahi biliyon sen bu isleri
![]()
Sende nerede zor seyler var onlari istiyorsunPeki
O zaman pohça böreği yap yolla.
anacım ben yerini yaptım,fiyatlar emeğe göre değişebilir o zaman dedim,bırak o düşünsün![]()
22 ye bayıldım...
gelsin bir zahmet,dışarı çıkacağım,sabahtan beri ben bakıyorum tükana,dün de sevgilim yok diye bana emanet etti tükanı,akşama kadar gelmedi zaten![]()
Sende nerede zor seyler var onlari istiyorsunyok borek falan
![]()
bak o fiyat emege gore demissin ya
Cidden anliyorsun sen yaa![]()
Ayıp yani bu kadar boşlamak, ne kadar maaş veriyo sana kardeş? Olmadı ben de başlayayım
Hee gelince bak nasıl yapıyon, yokmuş
Emeğini yirim senin. O emek kurban olsun bana![]()
Ayıp yani bu kadar boşlamak, ne kadar maaş veriyo sana kardeş? Olmadı ben de başlayayım
Hee gelince bak nasıl yapıyon, yokmuş
Emeğini yirim senin. O emek kurban olsun bana![]()
Sende nerede zor seyler var onlari istiyorsunyok borek falan
![]()
bak o fiyat emege gore demissin ya
Cidden anliyorsun sen yaa![]()
ne maaşı anacım,daha deneme süresindeymişim bir de,ne yol gideri,ne de sigorta var,karın tokluğuna çalıştırıyor beni burada akşama kadar,hafta tatili de yok,sen müşteri olarak kal daha iyi![]()