Lekeler, Çiller Kolumdaki tüyleri aldıktan sonra oluşan kırmızı lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ZyNp_fB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
80
0
Arkadaşlar kolumudaki kılları makine ile alıyorum ilk aldığımda pek bi sorun yoktu ama sonra hep kıl dönmeleri oldu pütür pütür kırmızı lekeler oldu çok beter değil ama hoş görünmüyor ne yapmam gerek limon suyu felan sürüyorum ama pek bi faydası yok gibi daha etkili bi çözümü olan var mı acaba ??

kirmizi olmasi, cildin hassasligindan kaynakliyor, bende de oluyor aynisi malesef, böyle kirmizi kirmizi benekler olusuyor. Makineyle aldiktan sonra, bepanten kremi sürüyorum koluma, kirmizi benekler epey kayboluyor. Yada bebeklerin poposuna sürülen pisik kremi de etki yapiyor. Kil dönmesi, killarin makineyle alindigi andaki uzunlugundan oldugunu okumustum. Kili makine cekerken kirilip dönebiliyormus cildin icine dogru. bu yüzden düzenli olarak peeling yap, vücut icin extra peelingler var, yada peelingli duj jelleri de etkili olur....malesef baska caresi yok gibi canim

Öneriler için teşekkürler canım :) Cildim çok da hassas değil aslında ama dediğin gibi makine bunu yapıyor .. ağdayı da beceremedim mi anlamadımki olmadı , en iyisi yine deneyeyim

bende agdaya gecmek istiyorum, en fazla da bu kirmizi benekler yüzünden, kil dönmesi de cabasi...ay biktim ya, erkeklerin hic böyle sorunlari yok:)

canim, lazer yaptirdi bir arkadasim kollarina, simdi bebek gibi , ne kirmizi benek var ne bisey, ikidebir alma derdi de yok, düsündüm ama cok tuzlu o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…