- 28 Kasım 2017
- 35
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Birerkekannesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitiligo olabilir iyi bir dermatolog a danışmanızı öneririm. Vücudunuzun başka yerinde de var mı ?
Suanlik sadece sag kolumda dirsegime kadar
Aşagiya yukledim 2 aydir var neredeyseResmi açamadım tekrar yükleseniz bendekine benziyor mu birde yeni mi çıktı
Canım bende mi açılmıyor bilemedim ama soru sorarak gideyim kısa kollu giyiyor musun güneşe çıkıyor musunAşagiya yukledim 2 aydir var neredeyse
Canım bende mi açılmıyor bilemedim ama soru sorarak gideyim kısa kollu giyiyor musun güneşe çıkıyor musun
Kesinlikle bi cildiye uzmanı görmeli. Genelde tahlilden ziyade mercekli bi aletle gözlem yapıyorlarSuanlik sadece sag kolumda dirsegime kadar
[/QUOTE
Butun yazi kolsuz geciririm Ama Boyle Bir durumla karsilasmamistim daha once
Telefondan bakıyordum tabletten açıldı bende güneşe çıkınca oluyor bunlardan minik minik drada gitmiştim güneş kremi sürekli kullanmamı artı başka ilaçda vermişti cildiye mimuayene etti sizi
Tek kolunda mı var canım diğerinde de var mı kaşınıyor muEvet isik tutarak bakti bercekle bakti insallah kalici değildir nemlendirici krem verdi sadece ama Baska doktorada gitmeyi dusunuyorum insallah sizinki gibidir cok kafama takiyorum
Tek kolunda mı var canım diğerinde de var mı kaşınıyor mu
ALLAH KORUSUNNVitiligoya benzettim ben
İyi bir dra git canım umarım güneşe bağlıdır ben şuan tesettürlüyüm ama yaz gelince bu lekeler tshirt nereye kadarsa oraya kadar olurdu bi anda mı çıktıtek kolumda kasinti yok
Şahsen vitiligo olduğunu sanmam o zamanla bi leke ile başlar uzun süreçte büyüyüp çoğalır bi yakınımda var süreç öyle gelişti olsa zaten bakan dr söylerdi inşallah değildir amaALLAH KORUSUNN
BIR ANDA CIKTI BAZEN DAHA COK BELLI OLUYOR BAZEN DAHA AZİyi bir dra git canım umarım güneşe bağlıdır ben şuan tesettürlüyüm ama yaz gelince bu lekeler tshirt nereye kadarsa oraya kadar olurdu bi anda mı çıktı