tüylerin koyun renkmi ..
ben yaptırdım koluma.. ama söyliim çokta gerekk yokmuş dedim kendi kendime ..
zaten tüylerin inceyse görmez lazer.. yani benimki görmedi. .Alexandrte gidiyorum ben..
jiletle degil tras makinesiyle üstünden alıyolar. sanki biraz ütülmüş gibi duruyo ama 2 gün sonra geçiyo 1 hafta sonrada dökülmeye baslıyo yani yaklasık 10gün sonra prüzsüz oluyo
sarı tüylerde pek başarılı sonuç vermiyor... bence değmez yaptırmanıza..azalır ama açık renk tüylerde koyu renkler kadar başarılı olmuyor ama tabii siz bilirsiniz..
eğer tüylerin koyu renkli değilse yaptırmamı bilen olarak tavsiye ederim.
çünkü:
lazer uygulanmadan önce tüylerin ağda yada cımbız gibi kökten alınmaması gerekir.
uygulamadan önce ya makasla kesilir yada jiletle alınarak bölge hazırlanır ve de atış yapılır. uzadığı takdirde de sadece bu yöntemlerle alabilirsin. köke müdahale ettiğnde tekrar başa dönmüş olursun. eğer ben düzenli olarak giderim lazere dersen yaptır. çünkü seanslarına düzenli olarak gitmezsen etkisini alamazsın.
sorun şu canım ya mesela lazerdn sonra ben kolum böyle dik dik kıllarlamı kalıcak yani diğer seansa kadar tüy olcakmı olmıcakmı
10 gun ıcınde tuylerın cogu dökulur, sonra diğer seansa kadar tekrar cıkar tuyler, zamanla ıncelıp azalır, ıstersen dıger seansa kadar o tuylerı jılet veya makasla alabılırsın.
kızlar benim kollarımdaki kıllar siyah değil çok açık renk aslında çok ta kötü gözükmüyo ama ben pürüzsüz bir kolumun olmasını istiyorum sizlere bişi sormak istiyorum şimdi lazerden önce jiletle alıyormuşuz sonra gidiyormuşuz peki ilk seansta o jiletten sonra çıkan kılların hepsini lazer yakıyomu yani kolum bembeyazmı oluyo kılsız sonra diğer senasa kadar çok mu uzuyorlar yoksa hafif mı lütfen yardım edin
bence hiç değmez kılların zaten inceymiş :)
sorun şu canım ya mesela lazerdn sonra ben kolum böyle dik dik kıllarlamı kalıcak yani diğer seansa kadar tüy olcakmı olmıcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?