• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koluma lazer yaptırıcam ama çok kararısızım yardım edermisiniz?

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar benim kollarımdaki kıllar siyah değil çok açık renk aslında çok ta kötü gözükmüyo ama ben pürüzsüz bir kolumun olmasını istiyorum sizlere bişi sormak istiyorum şimdi lazerden önce jiletle alıyormuşuz sonra gidiyormuşuz peki ilk seansta o jiletten sonra çıkan kılların hepsini lazer yakıyomu yani kolum bembeyazmı oluyo kılsız sonra diğer senasa kadar çok mu uzuyorlar yoksa hafif mı lütfen yardım edin:43:

ben yaptırdım koluma.. ama söyliim çokta gerekk yokmuş dedim kendi kendime ..
zaten tüylerin inceyse görmez lazer.. yani benimki görmedi. .Alexandrte gidiyorum ben..

jiletle degil tras makinesiyle üstünden alıyolar. sanki biraz ütülmüş gibi duruyo ama 2 gün sonra geçiyo 1 hafta sonrada dökülmeye baslıyo yani yaklasık 10gün sonra prüzsüz oluyo :27:

sarı tüylerde pek başarılı sonuç vermiyor... bence değmez yaptırmanıza..azalır ama açık renk tüylerde koyu renkler kadar başarılı olmuyor ama tabii siz bilirsiniz..

eğer tüylerin koyu renkli değilse yaptırmamı bilen olarak tavsiye ederim.
çünkü:

lazer uygulanmadan önce tüylerin ağda yada cımbız gibi kökten alınmaması gerekir.
uygulamadan önce ya makasla kesilir yada jiletle alınarak bölge hazırlanır ve de atış yapılır. uzadığı takdirde de sadece bu yöntemlerle alabilirsin. köke müdahale ettiğnde tekrar başa dönmüş olursun. eğer ben düzenli olarak giderim lazere dersen yaptır. çünkü seanslarına düzenli olarak gitmezsen etkisini alamazsın.

ben yaptırdım koluma.. ama söyliim çokta gerekk yokmuş dedim kendi kendime ..
zaten tüylerin inceyse görmez lazer.. yani benimki görmedi. .Alexandrte gidiyorum ben..

jiletle degil tras makinesiyle üstünden alıyolar. sanki biraz ütülmüş gibi duruyo ama 2 gün sonra geçiyo 1 hafta sonrada dökülmeye baslıyo yani yaklasık 10gün sonra prüzsüz oluyo :27:

çok teşekkür ederim yorum için canım of ama çok kararsızım ya:43:

sarı tüylerde pek başarılı sonuç vermiyor... bence değmez yaptırmanıza..azalır ama açık renk tüylerde koyu renkler kadar başarılı olmuyor ama tabii siz bilirsiniz..

benimkiler açık ren yani sarı kavrengi gibi böyle bişi :2:

eğer tüylerin koyu renkli değilse yaptırmamı bilen olarak tavsiye ederim.
çünkü:

lazer uygulanmadan önce tüylerin ağda yada cımbız gibi kökten alınmaması gerekir.
uygulamadan önce ya makasla kesilir yada jiletle alınarak bölge hazırlanır ve de atış yapılır. uzadığı takdirde de sadece bu yöntemlerle alabilirsin. köke müdahale ettiğnde tekrar başa dönmüş olursun. eğer ben düzenli olarak giderim lazere dersen yaptır. çünkü seanslarına düzenli olarak gitmezsen etkisini alamazsın.

sorun şu canım ya mesela lazerdn sonra ben kolum böyle dik dik kıllarlamı kalıcak yani diğer seansa kadar tüy olcakmı olmıcakmı

sorun şu canım ya mesela lazerdn sonra ben kolum böyle dik dik kıllarlamı kalıcak yani diğer seansa kadar tüy olcakmı olmıcakmı

10 gun ıcınde tuylerın cogu dökulur, sonra diğer seansa kadar tekrar cıkar tuyler, zamanla ıncelıp azalır, ıstersen dıger seansa kadar o tuylerı jılet veya makasla alabılırsın.

10 gun ıcınde tuylerın cogu dökulur, sonra diğer seansa kadar tekrar cıkar tuyler, zamanla ıncelıp azalır, ıstersen dıger seansa kadar o tuylerı jılet veya makasla alabılırsın.

anladım canım yaptırcam karar verdim çok sağol bilgilendirdiğin için

Ben koluma Alexandrite uygulattım ve 6 seans uygulattığım halde hiçbir işe yaramadı cılız ve açık renkli olduğu için. Bu nedenle diod uygulamasını araştırıyorum.

kızlar ben sir ağdayla aldırcam yarın tüylerim açık renk ve ince oldugu için lazer etki etmiyormuş gittiğim yer öyle dedi

kızlar benim kollarımdaki kıllar siyah değil çok açık renk aslında çok ta kötü gözükmüyo ama ben pürüzsüz bir kolumun olmasını istiyorum sizlere bişi sormak istiyorum şimdi lazerden önce jiletle alıyormuşuz sonra gidiyormuşuz peki ilk seansta o jiletten sonra çıkan kılların hepsini lazer yakıyomu yani kolum bembeyazmı oluyo kılsız sonra diğer senasa kadar çok mu uzuyorlar yoksa hafif mı lütfen yardım edin:43:

cnm ben de tüm vücuta yaptırıyorum kolum da dahıl zaten kolun %70 lık bı kısmı gıdıyormus kolu kesınlıkle jıete vurmuyoruz seanstan sonra da fazla uzamıyor zaten

ince ve rengi açık tüylerde alex tam ters etki yapar yazıyor her yerde. dikkat edin lütfen.

kızlar şu an kolumu jiletledim yarında ilk seansım var lazerde 12 seansta biter dediler hadi bakalım hayırlısı sizlere sonuçları kademe kademe anlatıcam:26:

genelde 3-4 gun önce tıraşlayıp gıdersın seansa, tuylerin ucu görunmus olur, lazerle yakınca tüyleri ütmüş gibi göruntu olur, 10 gun ıcınde cogu dokulur tüylerin ve kolun pürüzsüz olur tamamen. diğer seansa kadar tekrar cıkar tuyler tabi ki. benım ınce sıyahımsı kıllar vardı, ucuncü seansta çok faydası oldu, rahat yüzde ellisi gıttı kılların, 40 gundur cıkmadı o yüzde ellisi, 8 seansa yazıldıgım ıcın gıdecegım tabi yine.

Back