Dile kolay 4 yil ne cok sey yasandi ne cok seyin üstünden geldik sonunda sozlenmistik kimseyle evlenmeyi dusunmeyen ben birtek ona evet dedim 3 yil sonra hayallerim umurlarim herseyim yikildi koca bir enkazin altinda kaldi en zorunda güçlü durmam iyim demem surekli gülümsemem en cok onlardan yoruldum cok gucsuzum cok yoruldum gulmek yerine aglamak istiyorum ama elimden hic bisey gelmiyor ailesinin yalanlarinyuzunden hersey bitti aramadi bile dogrumu bunlar diye yuzugunu gel al dedigimde sadece tamam dedi daha 1 ay oncesine kadar birakma beni ben sensiz yapamam diyen beni karamligimdan cikardin ilk sevgilim ilk adkim ilk kadinim diyen adam sadece tamam dedi umutlarim hayallerim hepsi bitti 3 ay sonra nisan hayali kuran elbise bakan biz simdi ayriyiz bu kadar kolay olamamaliydi gelsey arasa hala umudum var barisirim ama aramaz en zoruda basladigi gun bitmesi 28 subatta sevgili olmustuk 28 subatta hersey bitti ben simdi neye uzuleyim 4 yilimami hayallerimemi yoksa bidaha onunla olamiyacagimami
Dile kolay 4 yil ne cok sey yasandi ne cok seyin üstünden geldik sonunda sozlenmistik kimseyle evlenmeyi dusunmeyen ben birtek ona evet dedim 3 yil sonra hayallerim umurlarim herseyim yikildi koca bir enkazin altinda kaldi en zorunda güçlü durmam iyim demem surekli gülümsemem en cok onlardan yoruldum cok gucsuzum cok yoruldum gulmek yerine aglamak istiyorum ama elimden hic bisey gelmiyor ailesinin yalanlarinyuzunden hersey bitti aramadi bile dogrumu bunlar diye yuzugunu gel al dedigimde sadece tamam dedi daha 1 ay oncesine kadar birakma beni ben sensiz yapamam diyen beni karamligimdan cikardin ilk sevgilim ilk adkim ilk kadinim diyen adam sadece tamam dedi umutlarim hayallerim hepsi bitti 3 ay sonra nisan hayali kuran elbise bakan biz simdi ayriyiz bu kadar kolay olamamaliydi gelsey arasa hala umudum var barisirim ama aramaz en zoruda basladigi gun bitmesi 28 subatta sevgili olmustuk 28 subatta hersey bitti ben simdi neye uzuleyim 4 yilimami hayallerimemi yoksa bidaha onunla olamiyacagimami
Annesi zaten basta belli ist3miyordu surekli soguk surekli surat asiyordu bize geldiler ben ona surat asmisim annem surat asmis biz ondan kapidan girer girmez annem kizima altin al onu bunu al demis daha ogluna neler anlatmis biz nisan yapunca onlarin akrabasi gelmesin demisiz bunlari benim annem olse demez ki esya altin mevzusuna hic girmez cunku oyle seylere ihtiyaci yokrabbim yardımcın olsun çokve zor bir durum.
ailesinin ne gibi yalanları oldu?
3 yıldır sözlü müydünüz? Evilik yakın değilse biaileleri dahil etmek bence büyük bir hata. Tam olarak sorun neydi?
3 yildir sevgiliydik 3 aydirda sozluyduk sorun onun ailesinin beni istememsi cunku sizlum bakiuordu qilesine askere gidince para kaynaklari kesilecegi icin gondermek istemiyorlardi o yuzden kadinherseyi sorun etti3 yıldır sözlü müydünüz? Evilik yakın değilse bir ilişkiye aileleri dahil etmek bence büyük bir hata. Tam olarak sorun neydi?
Ben surat asiyormusum istemiyormusum senin akravarjn nisana gelmesin demisim aglatmisim onu ki benim ailemden aldigim terbiye onu yapmama izin vermez ve kadin benim evime istemeden sonra 1 kere geldi oda ogluyla 1 saat oturduk kalktikrabbim yardımcın olsun çok üzücü ve zor bir durum.
ailesinin ne gibi yalanları oldu?
AminAllah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin..
Bu adamla bu aileyle sağlıklı bi evlilik olamazdı onunda sonu ayrılığa giderdi, bence iş o raddeye gelmeden bitmesine sevin.
Bi yani oyle diyor demek ki allahin sevgili kuluymusum 2 sene evlenene kadar bekleyip askerligini falan ondan sonra bitseydi daha kotu olurdu ama...Bu adamla bu aileyle sağlıklı bi evlilik olamazdı onunda sonu ayrılığa giderdi, bence iş o raddeye gelmeden bitmesine sevin.