• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuktan çıkmayan sudocream lekesi

Momyteam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
640
1
278
53
28
Arkadaşlar oğlum bir paket kremi koltuk halı kapı battaniye evde neresi aklınıza geliyorsa bir güzel sıvamış 🤣 koltuktan lekeyi çıkaramadim koltuklar keten 🤦 ihlasın koltuk halı yıkama makinesi var denedik ama oda nafile denediklerim ; bulaşık deterjanı , bulaşık tableti eritip sildim ve leke çıkarıcı banamısın demedi yardım lütfen koltuk yikamacilara fotoğraf attık onlarda pek olumlu bakmıyor duruma 🤦🤦

Eklentiler

• IMG20221019212433.jpg
    IMG20221019212433.jpg
    197,2 KB · Görüntüleme: 468
Yikamacilara sordukta bazısı keten olduğu için kusar sürekli dedi şuan ıslak evdeki koltuk yıkama makinesiyle denedik ama en fazla bu kadar çıkıyor

Evdeki makineden medet beklemeyin bence onlar öyle dediyse.
Buhar makineleri falan destek olur mu inanın bilmiyorum.
Ama çok çok yoğun bir krem elimizden bile zor arındırıyoruz öyle olunca geçmiş olsun demekten başka şansımız yok gibi.

Evdeki makineden medet beklemeyin bence onlar öyle dediyse.
Buhar makineleri falan destek olur mu inanın bilmiyorum.
Ama çok çok yoğun bir krem elimizden bile zor arındırıyoruz öyle olunca geçmiş olsun demekten başka şansımız yok gibi.
Evdeki makineler onlarınki kadar güçlü değil yarın profesyonel biriyle görüşürüz artık yaşadığımız il küçük pek kimsede anlamıyor ..evet çok yoğun bir krem hala koltuk yapış yapış

Bir fikir vermek istiyorum. Çıkmayan tüm lekelere bulaşık makinesinin sıvı parlatıcısı varya hani onu döküp çitileyince çıkarır. Şok marketin ki güzel mesela bir de onunla deneseniz, birşey kaybetmezsiniz. Henüz bu sıvı parlatıcının çıkaramadığı lekelere denk gelmedim.

Bir fikir vermek istiyorum. Çıkmayan tüm lekelere bulaşık makinesinin sıvı parlatıcısı varya hani onu döküp çitileyince çıkarır. Şok marketin ki güzel mesela bir de onunla deneseniz, birşey kaybetmezsiniz. Henüz bu sıvı parlatıcının çıkaramadığı lekelere denk gelmedim.
Denemek lazım kumaş keten olduğu için çok haşır huşur silemiyoruz tiftiklenme yapar diye aldığımız yer öyle demişti evet bende bulaşık parlatıcısını duşa kabinde kullanırım kireç tutmasın diye

Arkadaşlar oğlum bir paket kremi koltuk halı kapı battaniye evde neresi aklınıza geliyorsa bir güzel sıvamış 🤣 koltuktan lekeyi çıkaramadim koltuklar keten 🤦 ihlasın koltuk halı yıkama makinesi var denedik ama oda nafile denediklerim ; bulaşık deterjanı , bulaşık tableti eritip sildim ve leke çıkarıcı banamısın demedi yardım lütfen koltuk yikamacilara fotoğraf attık onlarda pek olumlu bakmıyor duruma 🤦🤦
İz nerde tek göremeyen ben miyim ? Muhtemel böyle şeyleri pek sallamadığım için görmüyorum

kucuk bir yere yağ çozucu sıkıp denediniz mi hic?

Arkadaşım kalem izi için koltuğa döküp öyle silmiş. Bu kez de parlatıcının maviliği kaldı onu çıkaramadım dedi. Kalem izi de çıkmamış tabi. Ama ben görmedim son halini

Back