Arkadaşlar oğlum bir paket kremi koltuk halı kapı battaniye evde neresi aklınıza geliyorsa bir güzel sıvamış koltuktan lekeyi çıkaramadim koltuklar keten ihlasın koltuk halı yıkama makinesi var denedik ama oda nafile denediklerim ; bulaşık deterjanı , bulaşık tableti eritip sildim ve leke çıkarıcı banamısın demedi yardım lütfen koltuk yikamacilara fotoğraf attık onlarda pek olumlu bakmıyor duruma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koltuktan çıkmayan sudocream lekesi
- Konu Sahibi Momyteam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kısa bir süre olarak geçirdim merak etmeyin mutfakta yemek yapıyordum babasına emanet ettim birdahakine babasınıda başkasına emanet etmek lazımPek iç açıcı durmuyor cinnet geçirmediyseniz kutlarım birde o hale gelene kadar siz neredeydiniz
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Yikamacilara sordukta bazısı keten olduğu için kusar sürekli dedi şuan ıslak evdeki koltuk yıkama makinesiyle denedik ama en fazla bu kadar çıkıyorKoltuk yıkamacılarla da şansınız bi deneyin derim
2 aylık koltuk sürekli örtüyle kullanirim örtüleri yikamistim 2 saatte olan durum buKoltuk örtüsüyle kullanırsınız üzülmeyin.
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Yikamacilara sordukta bazısı keten olduğu için kusar sürekli dedi şuan ıslak evdeki koltuk yıkama makinesiyle denedik ama en fazla bu kadar çıkıyor
Evdeki makineden medet beklemeyin bence onlar öyle dediyse.
Buhar makineleri falan destek olur mu inanın bilmiyorum.
Ama çok çok yoğun bir krem elimizden bile zor arındırıyoruz öyle olunca geçmiş olsun demekten başka şansımız yok gibi.
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Suç babada yeni koltuk alsınKısa bir süre olarak geçirdim merak etmeyin mutfakta yemek yapıyordum babasına emanet ettim birdahakine babasınıda başkasına emanet etmek lazım
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Çok sinir bozucu ama olan olmuş artık. Koltuk yıkamacılara yıkatın çıkmıyorsa da kabullenip örtüyle devam etmekten başka çare yok.2 aylık koltuk sürekli örtüyle kullanirim örtüleri yikamistim 2 saatte olan durum bu
Evdeki makineler onlarınki kadar güçlü değil yarın profesyonel biriyle görüşürüz artık yaşadığımız il küçük pek kimsede anlamıyor ..evet çok yoğun bir krem hala koltuk yapış yapışEvdeki makineden medet beklemeyin bence onlar öyle dediyse.
Buhar makineleri falan destek olur mu inanın bilmiyorum.
Ama çok çok yoğun bir krem elimizden bile zor arındırıyoruz öyle olunca geçmiş olsun demekten başka şansımız yok gibi.
Tabi olmazsa başka çare yok ya kaplattirilir yada örtüyle devam edilirÇok sinir bozucu ama olan olmuş artık. Koltuk yıkamacılara yıkatın çıkmıyorsa da kabullenip örtüyle devam etmekten başka çare yok.
- 30 Eylül 2022
- 3
- 3
- 1
- 29
Denemek lazım kumaş keten olduğu için çok haşır huşur silemiyoruz tiftiklenme yapar diye aldığımız yer öyle demişti evet bende bulaşık parlatıcısını duşa kabinde kullanırım kireç tutmasın diyeBir fikir vermek istiyorum. Çıkmayan tüm lekelere bulaşık makinesinin sıvı parlatıcısı varya hani onu döküp çitileyince çıkarır. Şok marketin ki güzel mesela bir de onunla deneseniz, birşey kaybetmezsiniz. Henüz bu sıvı parlatıcının çıkaramadığı lekelere denk gelmedim.
O ise bir kere girmiştim sonuç olarak 2 ay önce bunu almıştık birdaha sanmıyorumKumaş boyasıyla boyanır mı bilemedim
İz nerde tek göremeyen ben miyim ? Muhtemel böyle şeyleri pek sallamadığım için görmüyorumArkadaşlar oğlum bir paket kremi koltuk halı kapı battaniye evde neresi aklınıza geliyorsa bir güzel sıvamış koltuktan lekeyi çıkaramadim koltuklar keten ihlasın koltuk halı yıkama makinesi var denedik ama oda nafile denediklerim ; bulaşık deterjanı , bulaşık tableti eritip sildim ve leke çıkarıcı banamısın demedi yardım lütfen koltuk yikamacilara fotoğraf attık onlarda pek olumlu bakmıyor duruma
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.898
- 108
Arkadaşım kalem izi için koltuğa döküp öyle silmiş. Bu kez de parlatıcının maviliği kaldı onu çıkaramadım dedi. Kalem izi de çıkmamış tabi. Ama ben görmedim son haliniBir fikir vermek istiyorum. Çıkmayan tüm lekelere bulaşık makinesinin sıvı parlatıcısı varya hani onu döküp çitileyince çıkarır. Şok marketin ki güzel mesela bir de onunla deneseniz, birşey kaybetmezsiniz. Henüz bu sıvı parlatıcının çıkaramadığı lekelere denk gelmedim.