• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukta kalemden akan mavi mürekkep hanımlar yardım

Ayy gözüm korktu valla ya asetonla bile rengi açıldı biraz geçti belki çıkar ya

Geçmiş olsun önce....

Medem deniyorsun benim yöntemi de dene çok umutsuz uygulamistim ama sonuç mükemmel oldu..
Bimde yada a101 lerde var galiba aspirin dışı kırmızı bir temizlik ürünü....
O benim yeni aldigim bembeyaz onlugumde kii kocaman mürekkebi çıkardı...
İyice sıkıp bir gece suyun içinde bekletip makinede yikadim kurtuldum....
Senin koltuk olduğu için işin daha zor ama dene inşallah işine yarar.

Bu parlatıcı bitek bende işe yaramıyor sanırım..
Elma sirkesi limon ve maden suyu'nu tek geçerim..
Bikez dışı mavi bi parlatıcı aldım, burdan okuyup lekeye döktüm, içide maviymiş halı morardı birden, şok oldum :KK57:
Sonra kendi yöntenlerimle çikardim..
Yani her parlatıcı şeffaf olmuyor :)
Valla bunu belirttiginizde iyi oldu maviler renk cikartiyosa şeffaf olanindan alayım

Geçmiş olsun önce....

Medem deniyorsun benim yöntemi de dene çok umutsuz uygulamistim ama sonuç mükemmel oldu..
Bimde yada a101 lerde var galiba aspirin dışı kırmızı bir temizlik ürünü....
O benim yeni aldigim bembeyaz onlugumde kii kocaman mürekkebi çıkardı...
İyice sıkıp bir gece suyun içinde bekletip makinede yikadim kurtuldum....
Senin koltuk olduğu için işin daha zor ama dene inşallah işine yarar.
Bunu da deneme sırasına koyuyorum teşekkür ederim

Ben glint diye bir ürün aldım, kıyafetlerden mürekkep ve kan lekesini çıkartıyor ama koltukta nasıl olur bilemedim.

Son düzenleme:
Bu aralar başlayan unutkanlığımdan dolayi bu tahta kalemler var ya mavi renkte olanı kapağı açık şekilde koltukta bırakmışım ve koltuk mürekkebi baya bir çekmiş içine madeni para büyüklüğünde bi yuvarlak var ilk ugrastigimda çok az cıkartabildim ama çıkmıyo ve gördükçe deliriyorum. Bu nasıl çıkar diye sorucam ama sanırım çıkmaz koltuğu yıkamaya versem çıkar mı ve İzmir de önerebileceginiz güzel koltuk yıkama yeri var mı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Daha oncede soyledim kesin cozum diye halidaki en zorekeleri cikaran bunu da cikarir.Sirke ve karbonat karisimi beze sur ve sil o bolgeyi katbonattan birazda koltuga dok ve sirkeli suyla sil hepsi bu.Olcu falan yok goz karari yarim cay bardagi sirke bir yemek kasigi da karbonat koya bilirsin bezi sirke ve karbonat karisimina batir koltugada biraz karbonat dok ve sil bitti.

Bu aralar başlayan unutkanlığımdan dolayi bu tahta kalemler var ya mavi renkte olanı kapağı açık şekilde koltukta bırakmışım ve koltuk mürekkebi baya bir çekmiş içine madeni para büyüklüğünde bi yuvarlak var ilk ugrastigimda çok az cıkartabildim ama çıkmıyo ve gördükçe deliriyorum. Bu nasıl çıkar diye sorucam ama sanırım çıkmaz koltuğu yıkamaya versem çıkar mı ve İzmir de önerebileceginiz güzel koltuk yıkama yeri var mı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Limon tozuyla vE sütle ıslat fırçala çıkarma ihtimali yüksek

Arkadaslar bulaşık makinası parlatıcısını kullandım ufacık bi renk bile çıkarmadı çok fazlada ovalayamiyorum orayı yıprancak diye yarın da deniycem birini bu yazdiklarinizdan

Back
X