• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuklarımla ilgili ne yapmalıyım?

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
Arkadaşlar agustos gibi gelen özel üretim koltuklarımın süngerlerinden ve süngerlerin üzerindeki kumaşın dikişlerinden memnun değilim. Sünger beyaz sünger, uzandığımız zaman belimizi acıtıyor çünkü sert değil yumuşak ( aşırı yumuşak değil elle bakıldıgında ama uzandıgımızda çöküyoruz.) dikişlere gelince karsıdan bakınca sürekli olarak kaydıgı görünüyor, oturma yerleri iki süngerin birleşim yerinde çökük görünüyor ayrıca yaslanma yerlerinin aralarında da boşlular oluşuyor, dikkat ederseniz dikiş yerlerinde çıkıntılar var uçlarda sizde resimleri incelerseniz görürsünüz. özel üretim değil de ikeadan alınmış gibi. Ne yapmam gerekiyor? Anladıgım kadarıyla önceden sormaları gerekiyor sert süngermi yoksa yumuşak süngermi istersiniz diye ancak bana sorulmadı ve sadece cok kaliteli sünger kullanıyoruz hr sünger kulanıyoruz dediler. Resime de bakın lütfen.

120jjpe.jpg

yeni yapıldıysa adamları fırçala bence ne biçim iş yapıyonuz diye sünger seçimi kesinlikle gri sünger olmalı hafif sert etrafı da mümkünse elyaf kaplı olmalı zaten bi süre sonra yumuşuyo tabi aşırı sertlerden de olmamalı. adamlar süngerini değiştirsin belki dikiş potlukları da süngerde düzelir aksi halde yeniden yapsınlar onuda bence.dikiş konusunu bilmediğim için çok da yorum yapamıyacağım.

bekar evlerındeki su koltuklara benzettım bende :25: arkadasında dedği gibi tekrar yaptırın .. cunku üzerinde yatmayı bırakın,oturunca bile çöküyordur emınım..
aynı yere geri goturun yada sagdan soldan işin ehli birinden bu durumu nasıl halladecegınızı sorun.. bızımde buna benzer basımıza gelmıstı annmlerın koltukları acayıp yumusaktı.. tanıdık akraba oldugu için babamda soyleyemedı unutun gıtsın dedi..annemler 5yıl kadar kullanıp baska koltuk takımı yaptırdılar özel (boyu 2.05,4 ayaklı 2 kişilik çekyat karsılıklı 2tane yaptırttılar) bundna memnunlar..

bastan savma yaptıkları çok belli :(

Canım gördüğüm kadarıyla yataklı koltuk almışsın, koltuğun süngerlerinde yumuşak olması veya kalitesine bağlı olarak sorun var aldığın yerle görüş süngerleri değiştireceklerdir. Ayrıca koltuklarda minderler 10 -15 gün arayla alt üst ayda bir de yerlerini değiştirirsen hem kumaşın (fitillerin) kaymasını engellersin hemde süngerlerin yumuşağa esnekliği eşit olur.....

Canım sana sormaları gerekmiyor ki zaten, kaliteli sünger mi kulalnalım adi sünger mi kullanalım diye.gri süngerler serttir ama kolay kolay çökmezler.Artık koltuklarda bu malzeme kullanılıyor.Onlar maliyeti düşürmek için gri sünger kullanmamışlar.Bence direk yüzlerine söyle.Yoksa nasıl olsa anlamazlar diye sizi kandırmaya çalışırlar.

Back
X