Koltuklarımı kaplatıyorum fikirlerinize ihtiyacım var çok acil!

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba arkadaşlar 2 haftaya kadar koltuklarımı kaplatıcam,ama hala modeline karar veremedim renk olarak kahve bej yanlarınıda deri düşünüyorum ama kararsız kaldım acaba kenarlarını deri yaptırmasammı yada mesela yastıkları değişik renk mi yaptırsam? modern ve şık bişey yaptırmak istiyorum ama kararsız kaldım koltuğumun resmini ekleyebilirsem eklicem kızlar ne olur fikir verin çok kararsızım çünkü şimdiden teşekkürlerbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

Canım bende düşünüyorum koltuklarımın yüzünü değiştirmek ama astarı yüzünden pahalı diyorlar ne kadara mal oluyor aşağı yukarı biliyormusun değermi yani?

Canım bende düşünüyorum koltuklarımın yüzünü değiştirmek ama astarı yüzünden pahalı diyorlar ne kadara mal oluyor aşağı yukarı biliyormusun değermi yani?

merhaba arkadaşım bencede iyi kalite bir kumaş ve iyi işçilik kullanılırsa maliyeti neredeyse yeni koltuk fiyatına geliyormuş....bende öyle duymuştum..

canım araştırdık biz 600 işçilikmiş 300 de kumaşını kendin alıyormuşsun biz unkapanından almayı düşünüyoruz ama modeline karar veremedim nasıl kumaş alayım onu bilmiyorum nubuk kullanan var mı aranızda

merhaba arkadaşım bencede iyi kalite bir kumaş ve iyi işçilik kullanılırsa maliyeti neredeyse yeni koltuk fiyatına geliyormuş....bende öyle duymuştum..
Evet haklısın yeni koltuk fiyatına geliyorsa anlamı kalmaz..ama bakalım arkadaş ne kadar fiyat aldı merak ediyorum bendeCADIARZU

kızlar resim buldum bitane bakabilirsiniz yastıkları kaldırsammı diyorum iki tane minder yastık yaptırimi yada yastıklar yine kalsınmı nedersiniz

Bu tür koltuklarda lila ve mor renkleri güzel duruyor ancak gördüğüm kadarıyla odanızda kahverengi ve turuncu tonları hakim.

Koltuklarun tamamı krem,yastıkları çikolata kahve olabilir cnm.
Şöylede yapabilirsin koltuğun üçlüsünü veya ikilisini krem renkte,teklileri çikolata kahve yaptırsın.Kahverengi koltukların üzerinede turuncu veya çağla yeşili yastık ekletebilirsin.

Yanlardaki demirleride kaldırırsanız koltuğun sağlamlığında epeyce esneme olur bilgilerinize.

Son düzenleme:
evim kahve bej olcak sadece bunu belirteyim kızlar halılarım perdem yemek odam kahve bej çünkü

Canım bence demirleri kaldır..ıkincisi de bu sene parlak kadife bordo gri tonları çok moda..Mesela kırmızı bordo üzerine siyah yastıklar olabilir..Yada metalik gri üzerine beyaz yastıklar olabilir..
Ben turuncuyu,lila tonlarını pek sevmem göz yoruyor gibi geliyor bana...Soft renkler daha rahatlatıcı ..

Hımm halı perde renklerini görmedim...O zaman parlak kafide açık kahve koyu kahve yastıklar ve tekli berjerler de dümdüz koyu kahve olabilir...

canım saol fikirlerin için peki süet yaptırsam nasıl durur acaba kullanışlı olurmu sizce

cnmmm ben yeni aldımmm kol kısmı beyaz deri...oturma yerleri sütlü kahveee...beyaz sehpa ve tv ünitesiyle çok şık modern duruyor...kumaş konusunda kadife kumaş kirli gibi görünüyor elini degdirince iz kalıyo giib duyor..antilop kumaş yaptır en iyisi oo.. antilop kumaş leke tutmaz..

Benim koltuklarım antilop kumaşla kaplı ve çok memnunum.Görüntüsü biraz süetimsidir,leke tutmaz.Yalnız temizlerken tek kullanacağın şey hacı şakir in beyazsaf sabunu,kesinlikle başka bir maddeyle temizleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…