Rica ederim bu arada royalden sasma katalogda soyledigim hali koyu gibi duruyor ama alaksi yok resim atmayi beceremiyorum ama cocuklar duymasin royal hali yaz hemen cikar tatlim gayet ferah ve guzel bi haliBakıyorum hemen tesekkrederm
Rica ederim bu arada royalden sasma katalogda soyledigim hali koyu gibi duruyor ama alaksi yok resim atmayi beceremiyorum ama cocuklar duymasin royal hali yaz hemen cikar tatlim gayet ferah ve guzel bi hali
Ben kodunu arastirip yazcam sana ama bu degil canim
ROYAL POEM 5607C tatlim ama katalogda cidden koyu duruyor gercegi ile alakasi yok yani inan bana cok ferah bi hali
Eki Görüntüle 1423153
Evet gerçekten güzel bi hali Çokta uyumlu ama ben renk vermek istiyorum salonuma herşeyim krem rengi bellonadan bi bakmıştım panorama oda çok Hoşuma gitti sizce o da olmaz mi??
Ben bu haliyi begebnmedim tatlim bellonanin halilari da zaten guzel degil royal veya pierre cardine bak ama kataloga gore de karar verme canim en fazla pudra renklerine yakin desenleri tercih etsen daha hos olur gibi ama ben bolivyada farkli renk Kombinlerine denk gelmedim acikcasi sen halini secip kombinleyince resim at kuzum ben de senden fikir alayimEki Görüntüle 1423153
Evet gerçekten güzel bi hakatalta uyumlu ama ben renk vermek istiyorum salonuma herşeyim krem rengi bellonadan bi bakmıştım panorama oda çok Hoşuma gitti sizce o da olmaz mi??
çok güzelmiş şahaneEki Görüntüle 1423153
Evet gerçekten güzel bi hali Çokta uyumlu ama ben renk vermek istiyorum salonuma herşeyim krem rengi bellonadan bi bakmıştım panorama oda çok Hoşuma gitti sizce o da olmaz mi??
Koltuklar krem kahve oldugundan, renk de katmak istiyorsan kendi halımı, tavsiye edicem canım.Royal in :)))Eki Görüntüle 1422873
Merhaba hanımlar; evimde Bellona Bolivya salon takımını kullanıyorum. Kullandığım halıdan memnun değilim değiştirmek istiyorum. Ve sizlerden bu konuda destek, öneri, fikirlerinizi bekliyorum. Piyasada envaye çeşit hali modeli var ve çok kararsız kalıyorum. Ayrıca şuan kullandığım halim Kremli kahve tonlu içimi karartıyor biraz renkli desenli modern şık bişeyler arıyorum.. Sizlerden gelen Önerilere açığım şimdiden hepinize teşekkürederimmmmmmmm