koltuklarıma örtü

rosalinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.032
15
118
İstanbul
koltuklarım için örtü diktirmeyi düşünüyorum biryerle konuştum 500 dedi fiyatı biraz fazla geldi özellikle eşimeşimdi kararsız kaldım hazırmı alsam diye lastiklilerden almıştım onlardan hiç memnun kalmadım birde şu buldan koltuk örtüleri var kenerları püsküllü falan onlardanmı alsam onlarda kayarmı sürekli onlarla uğraşmak istemem kullanan varsa yazın kızlar bi karar veremedim

Ben hazır koltuk örtülerini pek tavsiye etmiyorum kullanışı güzel olmuyor çevremde kullanan var ama pek memnun degiller eskiden annem koltuklara örtü diktirmişti yeri çok iyiydi tam 20 sene kullandık hala sapasağlam duruyor ama artık kullanmıyor annem.

tabi dikilince daha güzel oluyor hiç kaymıyor bende onun için diktirmeyi düşündüm ama fiyat çok gelince arada kaldım

ben 3 yıl önce değiştirdim koltuklarımı.ondan öncekileri 13 yıl kullandım .dediğiniz gibi 2 takım lastikli örtü aldım o zamankiler çiçekli basma gibiydi deseni hiç sevmemiştim ama mecburen kullandım.zaten koltuğumun kendi desenide istediğim gibi değildi.taki kılıf diktirene kadar.tam istediğim gibi olmuştu.bayada para vermiştim o gün için.ozaman istanbuldaydım.sonra küçük bi yere taşındım o lacivert renk koyu gelmeye başladı.aynı tarz dikebilen birini bulsam gene diktirirdim.neyse fazla uzatmayayım değiştirdim maddi gücümde olunca.

sözün özü diktirme kılıftan ben çok memnun kaldım.ama bu koltuğun modeli ile ilgili olabilir.benimkilerin sırt ve oturma yeri nasıl anlatsam el girebiliyodu.kılıf diken oraya uygun süngerlerde vermişti sıkıştırıyordum hiç çıkmıyodu.

diktirmeyi düşünüyordum ama geçiciolarak bir koltuk örtüsü takımı alayım dedim almaz olaydım çok kayıyorlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…