• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuklarım ve buldukça dier mobılyalarım dizaynım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
[/QUOTE]
koltuklarım bu arkdaslar 3+2+1+puf şeklınde
evımı kırmızı sıyah beyaz dizayn edıyorum aksesuarlarda ise beyaz ve gümüş kullanıyorum
söyle anlatayım
koltugum bu şekılde yastıkları zebralı yemek masam beyaz lake sandalyelerı yastıkların kumaşından zebra kaplatıldı vitrinim beyaz lake ve tv sehpam beyaz lake bu kadar parça aldım daha fazla salonumu mobılya ıle dokdurmak ıstemedım aksesuarlarımı beyaz ve gümüş renklı aldım avizem gümüş ve kristal taşlı 3 lü sarkıt şeklınde iddalı bir model salonum un dıazynı bu şekılde olacak yerede zebralı bır halı alacagım farklı mobılyaları sewıyorum

Güle güle ağız tadıyla kullanın .

Ama anlayamadığım şu ki neden ev eşyalarınızı burada sergiliyorsunuz?

İçinize sinmeyen bişeyler var da onay alıp onu mu gidermek istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Güle güle ağız tadıyla kullanın .

Ama anlayamadığım şu ki neden ev eşyalarınızı burada sergiliyorsunuz?

İçinize sinmeyen bişeyler var da onay alıp onu mu gidermek istitoırsunuz?

Burası yeni evlenen arkadaşlarımızın ev dekorasyon topiği canım.Yeni gelinlerimiz heyecanlarını paylaşıyorlar.Topiği ziyaret ettiysen bence inceden laf sokmaktansa hayırlı olsun dileklerini iletmen daha nazik olurdu.Kocasinatapio, canım kkdan tanıyorum seni.Evleniyorsun demek, hayırlı olsun canım.Allah mesut etsin.ama ben resim göremedim.kkdaki yeni formata göre ekledin değil mi.Eskiler h-görünmüyo çünkü.

evımı kırmızı sıyah beyaz dizayn edıyorum aksesuarlarda ise beyaz ve gümüş kullanıyorum
söyle anlatayım
koltugum bu şekılde yastıkları zebralı yemek masam beyaz lake sandalyelerı yastıkların kumaşından zebra kaplatıldı vitrinim beyaz lake ve tv sehpam beyaz lake bu kadar parça aldım daha fazla salonumu mobılya ıle dokdurmak ıstemedım aksesuarlarımı beyaz ve gümüş renklı aldım avizem gümüş ve kristal taşlı 3 lü sarkıt şeklınde iddalı bir model salonum un dıazynı bu şekılde olacak yerede zebralı bır halı alacagım farklı mobılyaları sewıyorum[/QUOTE]

güzel cnm güle güle kullan ama umarım o detaylar bi süre sonra seni bogmaz. renklerin cok canlı. cünküüü tecrübeyle sabittir ben salonumda boguluyorum. koyu renk insanı agresiflestirio. gerci senin mobilyan beyaz lakeymiş. ordan kurtulabilir. benim topigime baksana '' evim için önerileriniz'' . öldürcek beni o salon. 7 aylık evliyim degiştiremiyorum da dogal olarak:43:

söyle anlatayım
koltugum bu şekılde yastıkları zebralı yemek masam beyaz lake sandalyelerı yastıkların kumaşından zebra kaplatıldı vitrinim beyaz lake ve tv sehpam beyaz lake bu kadar parça aldım daha fazla salonumu mobılya ıle dokdurmak ıstemedım aksesuarlarımı beyaz ve gümüş renklı aldım avizem gümüş ve kristal taşlı 3 lü sarkıt şeklınde iddalı bir model salonum un dıazynı bu şekılde olacak yerede zebralı bır halı alacagım farklı mobılyaları sewıyorum

güzel cnm güle güle kullan ama umarım o detaylar bi süre sonra seni bogmaz. renklerin cok canlı. cünküüü tecrübeyle sabittir ben salonumda boguluyorum. koyu renk insanı agresiflestirio. gerci senin mobilyan beyaz lakeymiş. ordan kurtulabilir. benim topigime baksana '' evim için önerileriniz'' . öldürcek beni o salon. 7 aylık evliyim degiştiremiyorum da dogal olarak:43:[/QUOTE]
canım benim mobilyalarım da koyu çok beğenerek aldım.Ama senin gibi bikaç ay sonra keşke bembeya yapsaydım diye düşünüp hayıflanıyordum ama şimdi 10 aylık kızım var.ve o koltuklar neler gördü geçirdi :52: şimdi iyi ki koyu renk almışım diyorum.Annemin ünitesi beyaz lake.o da çizilince siyah siyah kir gibi oluyo.Şimdi bitek yatakodasını beyaz alsaydım diye düşünüyorum :28: Hayırlı olsun bu arada sen de yeni evlisin.Allah hepinize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

güzel cnm güle güle kullan ama umarım o detaylar bi süre sonra seni bogmaz. renklerin cok canlı. cünküüü tecrübeyle sabittir ben salonumda boguluyorum. koyu renk insanı agresiflestirio. gerci senin mobilyan beyaz lakeymiş. ordan kurtulabilir. benim topigime baksana '' evim için önerileriniz'' . öldürcek beni o salon. 7 aylık evliyim degiştiremiyorum da dogal olarak:43:
canım benim mobilyalarım da koyu çok beğenerek aldım.Ama senin gibi bikaç ay sonra keşke bembeya yapsaydım diye düşünüp hayıflanıyordum ama şimdi 10 aylık kızım var.ve o koltuklar neler gördü geçirdi :52: şimdi iyi ki koyu renk almışım diyorum.Annemin ünitesi beyaz lake.o da çizilince siyah siyah kir gibi oluyo.Şimdi bitek yatakodasını beyaz alsaydım diye düşünüyorum :28: Hayırlı olsun bu arada sen de yeni evlisin.Allah hepinize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin[/QUOTE]

saol cnm ama bide hangi akla hizmet 3 farklı renk aldım gaza gelip agac mobilyada koyu renk bayılttı kaynana evi gibi oldu..:) arkadasa da o yüzden dedim zebra kırmızı falan umarım bogulmaz o detaylarla. koltugun tasarımını cok begendim ama anti parantez. modern en azından

teşekkurler arkdaslar ben sadece kırmızıyı koltugumda kullandım zebrayı ıse sadece yastıklarda ve sandalyelerde kullandım evımde kalan tüm mobılyalar beyaz yatak odamda beyaz olacak evimin duvarları perdelerım herşey bembeyaz olacak sadece siyahı ve kırmızıyık dedğim gibi koltuk daq kullandım yoksa çok ferah olacak evımın herbır ayrıntısı ıcın cok ugrasıyorum inanırmısınız bılmem ama bir tane su bardağı ıcin 2 gün gezdim herşey çok içime sinerek oluyor
aslında ilk başta başka mobilya almıştım beyaz derı koltuk siyah tv ünite siyah masa bu şekıldeydı herkeze resımlerını gösterdım çewremde sonra bır baktım 3 kişi evini aynen o şekılde dizdi bende sinirlendım tüm mobılyaları ıptal edıp başka yerden bunları aldım daha kımse bılmıyor bunları aldıgımı herkezı şaşırtacagım hem bu benım ıcıme daha cok sındı evim modern ev dıye geçıyor ağır mobılya sewmem bu mobılyalarım tam benım tarzım ve herbır ayrıntısıda içime sindi

teşekkurler arkdaslar ben sadece kırmızıyı koltugumda kullandım zebrayı ıse sadece yastıklarda ve sandalyelerde kullandım evımde kalan tüm mobılyalar beyaz yatak odamda beyaz olacak evimin duvarları perdelerım herşey bembeyaz olacak sadece siyahı ve kırmızıyık dedğim gibi koltuk daq kullandım yoksa çok ferah olacak evımın herbır ayrıntısı ıcın cok ugrasıyorum inanırmısınız bılmem ama bir tane su bardağı ıcin 2 gün gezdim herşey çok içime sinerek oluyor
aslında ilk başta başka mobilya almıştım beyaz derı koltuk siyah tv ünite siyah masa bu şekıldeydı herkeze resımlerını gösterdım çewremde sonra bır baktım 3 kişi evini aynen o şekılde dizdi bende sinirlendım tüm mobılyaları ıptal edıp başka yerden bunları aldım daha kımse bılmıyor bunları aldıgımı herkezı şaşırtacagım hem bu benım ıcıme daha cok sındı evim modern ev dıye geçıyor ağır mobılya sewmem bu mobılyalarım tam benım tarzım ve herbır ayrıntısıda içime sindi

güzel ve mutlu günleerde kullan cnm. en önemli olan içine sinmesi zaten. özelliklede evde oturuosan. hersey gönlünce olsun tatlım

Back
X