Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar açık renk koltukları nasıl siliyorsunuz? 10 aylık evliyim hiç silmedim kirli görüntü yok ama sileyim dedim. iz kalır diye korkuyorum önerisi olan var mı ?
Mantıklıyıkamacı çağırıyorum
teşekkür ederimBizim koltuklar sütlü kahve renginde, beyaz sıvı sabunla siliyor annem, o öyle sildiği için ben de öyle siliyorum sildiğim zaman.
evet hep öyle diyorlar. Nemli bezle sildim tozumu almak için leke kalmaz inşallahValla bi kere sosyal medyada gördüğüm bi yöntemi denedim, kaynar suya 1 tablet bulaşık deterjanı attım çözününce bezi batırıp bi tencere kapağına taktım bezi sildim öyle. Leke kalmadı ama ben koltuk silmenin iyi bi şey olduğunu düşünmüyorum içi nemli kalıyor çünkü zamanla koku, küf yapma olasılığı çok yüksek. Şansınız varsa belli aralıklarla yıkatın/kiralama sitelerinden koltuk yıkama makinesi alıp yıkayın
Mantıklı
teşekkür ederim
evet hep öyle diyorlar. Nemli bezle sildim tozumu almak için leke kalmaz inşallah
Onla sildim iyi oldu gibiarap sabunu :)
Sleepy de olmasa napcazEmaan ben sleepy ile bile siliyorum bazen bişi olmadı
Ay suuus evrene olmasa gibi kelimeler gönderme ben sleepy kadınıyım skfjfjSleepy de olmasa napcaz
Valla bende yer silme olanından da aldım günlük temizlikte elim hep onlara gidiyorAy suuus evrene olmasa gibi kelimeler gönderme ben sleepy kadınıyım skfjfj