Koltukaltında ağrı

poyrazmurat

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
327
21
arkadaşlar konuyu doğru yere açıp açmadığımıda bilemiyorum ama size bi sorum olacak. 2-3 gündür sağ koltukaltımda ağrı var. defalarca kontrol ettim herhangi bir şişlik kitle falan rastlamadım. bu ağrı koluma da vuruyo çok şiddetli değil ama.kıl dönmesinden şüpheleniyorum çünkü benim kuyruk sokumumda da var 2 kere ameliyat olmama rağmen geçmedi.3-4 sene evvel göğüs ucumda da olan kıllardan biri çıkamayıp içerde kalmıştı ve su toplamıştı sonra kendi kendine patladı içinden kocaman kıl çıktı. bi daha da olmadı ama koltuk altımda arada bir oluyo.anlıyodum kıl dönmesi olduğunu bakınca.hafif bi şişlik şişliğin içinde kara bişey gözüküyodu yani ama şimdi bakınca öyle bişey göremedim tedirgin oldum bu hafta geçmezse haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum. böyle bişey yaşayan oldumu kızlar.

Konu içeriği nedeniyle "Genel sağlık bilgileri"başlığına taşınmıştır.Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

Aynı yerde sağ koltuk altımda benimde ağrım var, daha önce ağrı değil ama kitle gibi birşey hissettip gitmiştim muayne sonucunda bişey çıkmamıştı. Ağrım benim göğsüme doğru üstelik :KK43:

Aynı yerde sağ koltuk altımda benimde ağrım var, daha önce ağrı değil ama kitle gibi birşey hissettip gitmiştim muayne sonucunda bişey çıkmamıştı. Ağrım benim göğsüme doğru üstelik :KK43:

yok benimki sadece koltuk altında göğüse doğru ağrı yok.doktora gitsem nasıl muayene ediyo cnm elle mi. bide ultrason filan istemedimi senden yani elle anlayabiliyomu ben garanti olsun diye ultrasonda çektirmek isterim açıkçası.

benim de sol koltuk altımda oldu ağrım
zamanla iyice arttı ve kolumu ileri doğru uzatamaz oldum
en sonunda ameliyat oldum
kıl dönmesi olmuş ve içerde zamanla kiste dönüşmüş
ameliyat oldum şuan bi sıkıntım yok şükür

benim de sol koltuk altımda oldu ağrım
zamanla iyice arttı ve kolumu ileri doğru uzatamaz oldum
en sonunda ameliyat oldum
kıl dönmesi olmuş ve içerde zamanla kiste dönüşmüş
ameliyat oldum şuan bi sıkıntım yok şükür

geçmiş olsun cnm inşallah benimkide basit bir kıl dönmesidir. aradabir oluyordu aslında ama hemen geçerdi kıl dönmesi diye bilirdim bende ama şimdi 3-4 gün oldu geçmedi.hatta epilasyon aletiyle aldıktan sonraki gün başladı kıl dönmesimidir acaba yaa:KK36:

bu arada ağrı geçti kızlar kıl dönmesiymiş önce ağrı yaptı sonra sivilce gibi bişey çıktı kendi kendine patladı içinden kıl çıktı çok şükür geçti

X