• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukaltımdaki tüylerle başedemiyorum :(

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
Arkadaşlar benim koltuk altım çok çabuk çıkıyor.Ağdaya gidiyorum 1 gün sonra çok ciddiyim diken diken çıkmaya başlıyor ve o bölge iyice karardı artık kısa kollu,askılı hiç giyemiyorum utancımdan :( İlk çıkmaya başladığında ağdaya gidemediğimde jiletliyordum sanırım o yüzden oldu.3 seansta lazere gittim ama sonra lazerimi yapan kadın şehir dışına gitti araya zaman girdi benim lazer işi kaldı.Başka bir çözümü yokmu bunun?Bir kremi,formülü filan :D

Arkadaşlar benim koltuk altım çok çabuk çıkıyor.Ağdaya gidiyorum 1 gün sonra çok ciddiyim diken diken çıkmaya başlıyor ve o bölge iyice karardı artık kısa kollu,askılı hiç giyemiyorum utancımdan :( İlk çıkmaya başladığında ağdaya gidemediğimde jiletliyordum sanırım o yüzden oldu.3 seansta lazere gittim ama sonra lazerimi yapan kadın şehir dışına gitti araya zaman girdi benim lazer işi kaldı.Başka bir çözümü yokmu bunun?Bir kremi,formülü filan :D

ağdadan sonra lımon surebılırsınız hem koltuk altı kararmanız yok olur hemde kıllar asıtten dolayı ıncelebılır:)

bende burdan okumustum o yuzden yazdım ama kendım denemedım gercekten kılları ınceltıyomu eger oyleyse bende baslıycam:)

Valla ben yaradığını hissediyorum.
Yanma dışında hiç bir sorun yok.
O acı da sonuca değiyor yani.
Ve çok geç çıkıyor. 1 ay rahatım inanmıyor kimse:34:

ooooooo cok ıyıymıs o zaman ben koltuk altıma karınca yumurtası yagı kullanıyorum bıraz azaldı ama ben nerdeyse altı aydır kullanıyorum olsun o kadar dıyorum ama lımon daha ıyıye benzıyo bende baslıyore hemen:)

Acı sorun değil ya biz ne acılar çektik bu tüyler yüzünden alıştım artık :D Limonun suyunu sıkıp koltukaltına süreceğiz dimi ?

ağda ya da epilasyon aletiyle kökünden al sonra sıktığın bir limona iki tatlı kaşığı tuzu karıstır sür inan o azıcık acıya değiyo .. 1,5 ay geçti.. 6-7 seferdir deniyorum %60 azalma var koltuk altımda ve bacağımda hiç tüy kalmadı ..tüyler uzadıkça kökünden al ve limon-tuz sür ve sakın bir daha jilet vurma :)

bende bu lımon tuz olayını burda bu forumda okumustum bır uye adını hatırlamıyorum tavsye yazmıstı.lımonu bıkaç kere denemıstım cok önceden ınceltmıstı ama tuzla karısınca hem koku olusumunu önler terleyınce hemde daha cok yakar daha etkılı olur dıye bı mantık düşündüm yazan kısıye hakverdım ve denedım.koltukaltı ıcın lazere gıdıyorum tamamen bıttı dıyorm 2-3 ay gecıyo yıne cıkıyo ıncecık.3 seansım daha var bıtmezse lımona döncem ordada.bıyıklarımda denedım.cildim asırı hassastır sir yaptım.4 caykasıgı tuzu 2 yemek kasıgı lımons suyuyla erıttım.sürdüm acaip yandı.kırmızı kırmızı 2 gun evdeydım.sonra gectı kızarırsa ustune nemlendırıcı fılan sürmeki beslemesin.o kadar yanmaya tabı azalır dedım ıcımden.yalnız bunu yaptıktan 3 gun sonra dudagıma 2 tane bırden ıkısıde ust dudakta ucuk cıktı.bunla ılgısı varmı yoksa nazarmı stresmı bılmıyorum artık :)

Ben de aynı durumdayım. Tuz-limon karışımı yapmaya başladım. Her ağdadan sonra da yapacağım.

Back