• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukaltım siyah duruyor

zelisssh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
10
0
86
37
İzmir
kızlar sorunum çok büyük..epilatörle almama ve hiç jilet yapmamama rağmen koltukaltı tüy izlerim belli oluyor.Ben ten rengimle uyumlu olmasını istiyorum sizce yapılabilecek birşey var mı bilenler yardımcı olabilir mi mafoldumben

tmm bendede var koltuk altı karalıgı için o tip seylere bepanten plus kullanıp onerenler var denemedim ama yakında arkadaslar yazar :)

Cnm bıraz eldıvenle aldırmanı tafsıye ederım cunku demır metal seyler degınce sankı boyle kararıo benımkıde cok fenaydı ben arada makınayla alırım aradada eldıvenle eldıven daha ısıme gelıo tertemız oluo bence dene derım makına jılete ara verrrrrrr bırde krem sur bepanten cok ıyıymıs bende arada sururerm

arkadaşlar bugün bi doktor forumunda birinin bu koltuk altı kararması ile sorduğu soruya cilt hekiminin verdiği cevap ,kilo sorununuz varsa zayıflayınız tavsiyesi idi,kilo artışı (yağ artışı)sebep oluyormuş daha çok ,çok ilginç geldi ...
birde yağ-lazer diye bi aleti(adını tam hatırlayamadım ama yağlı bi lazer ismiydi) tavsiye etmiş..bilginize..

ay evet kesinilkle doğru ben bu kilomda 10 kilo fazlayken koltuklatlarım karaydı kilo verince kendiliğinden geçmişti kesinlikle doru

ay evet kesinilkle doğru ben bu kilomda 10 kilo fazlayken koltuklatlarım karaydı kilo verince kendiliğinden geçmişti kesinlikle doru

bence değil ben 44 kiloyum yanlış alıyodum siyahlanmaya başlamıştı şimdi bişey yok hepsinin çıkmasını beklemeniz ve bi seferde almanız lazım cımbızdan da uzak durmanız bi kaç defa böyle alınca bembeyaz oluyorşakkıdı

56 kiloyum o kadar fazla kilom yok aa bepanten kremi alıcam kızlar deneyeim bakalım nasıl olacak haber veririm size sonucu :)

ne yapcak sın biliyomusun . önce bir kese alıp sabunlamadan koltuk altınında kararan yerleri keseliceksin. iyicene . sonra soğuk suyyla durulayacaksın. daha sonra bolca pudra sürüp yayıcaksın ozamn işe şarıyo bir kaç denemden sonra kararma kalmıyo ;)

ne yapcak sın biliyomusun . önce bir kese alıp sabunlamadan koltuk altınında kararan yerleri keseliceksin. iyicene . sonra soğuk suyyla durulayacaksın. daha sonra bolca pudra sürüp yayıcaksın ozamn işe şarıyo bir kaç denemden sonra kararma kalmıyo ;)

çok teşekkür ederim canım ya inşallah dediğin gibi olur kışın bi problem olmuyo ama yazın gerçekten sorun bu benim için :1hug:

arkadaşlar 3 gündür no sweat adında bi sabun kullanıyorum ,terleme önleyici bi sabunmuş
terlememe pek bi etkisi olmadı çok ama dikkat ettiğim bişey oldu,koltuk altım çok beyazlaştı
belki işinize yarar diye paylaşayım dedim..

arkadaşlar 3 gündür no sweat adında bi sabun kullanıyorum ,terleme önleyici bi sabunmuş
terlememe pek bi etkisi olmadı çok ama dikkat ettiğim bişey oldu,koltuk altım çok beyazlaştı
belki işinize yarar diye paylaşayım dedim..

"1 adet Soap terlemenizi tamamen yok edecektir." (sitesinde yazıyor)

terlemenin önüne geçmemek gerekiyorkafamçokkarıştı

kullanmamak lazım bence:1closedeyes:

gerçi terlememe etkisi olmadı yazmışsın:lepi:

terlememe etkisi şöyle oldu ,ben koltuk altı bölgemden kontrolsüzce bi terleme yaşıyorum,terimi tamamen kesmedi,eğer yürüme ve hızlı hareket gerektirecek birşeyler yapmıyorsam sıfır ter oluyor ama biraz hareket arttıkça ıslaklık tekrar oluşuyor ,bakalım 1 ay aralıksız deneyeceğim ,etkisiz olursa sırf kokusunun güzelliği ve beyazlaştırıcı etkisi sebebiyle kullanıcam belli bi süre...
terlemenin önüne geçmemek gerekiyor demişsinizya ,bende bölgesel hiperhidroz var ve bu hem psikolojik hemde estetik görüntü anlamında bi rahatsızlık yaratıyor,teri tamamen kesmek değilde normal bir terleme seviyesine getirmek istiyorum ,diğer bölgelerimizden zaten belli seviyelerde terleriyoruz değilmi..

Son düzenleme:
Terlemeyi engelleyen şeyleri kullanmayın. Ter içten gelir ve atılması gerekir çünkü ter vucuttan atılması gereken sudur. Eğer atmazsanız çok büyük zararları olur. Sadece kokuyu bastıran ürünler kullanın. Zaten o teri önleyenlerin çoğu başaramaz, başaranlar da teri deri altına hapseder ki bu da ilerleyen zamanlarda daha fazla zararlara neden olur.
Terlemeniz gerekiyor, terlememek için uğraşmayın.
Bu videodaki kadın: ‪White Underarms / Armpits‬‏ - YouTube Limon kullanıyormuş. Ve kollarının altı bembeyaz. Bence denemelisin.

Back