Lazer Epilasyon Koltukaltı lazer epilasyon

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
48
Kızlar epilasyondan döndüm şimdi ve ben giderken çok korkuyordum acır diye internette de acıyor falan yazmışlar ama hiç anlamadım bile. Ben genital bölgeye kendim çok rahat sir ağda yapabiliyorum ve çok memnunum ama koltukaltına yapamıyordum hep jilet kullandım kendimi bildim bileli. Eşimde zararlıdır diye istemiyordu ama ikna edip korka korka gittim bugün. Annem de orada yaptırmıstı çok memnun kalmıştı. tabi ki gitmeden makinanın markası falan araştırdım ben. alexandrite kullanılıyor medical parkta yaptırdım izmir de hastane daha guvenilir geldi bana. Acısına gelince korktugumu soyledim dusuk seviyede basladi sonra yukseltti ama hiç korkulacak bir şey yokmuş. Izmir de lazer epilasyon için yer arayanlara öneririm çok temiz ve çok güler yüzlü yapan bayan gözlük veriyor sonra adım adım ne yaptığını anlatıyor. Seans başına ödeme yapılıyor. 86 tl verdim ama için rahat ilk seferdi 45 gün sonraya gün verdi. Yani korkan arkadaşlara tavsiyem vakit kaybetmeden gitsinler :)

Merhaba baya eski bi konu ama bende yaptırmayı düşünüyorum peki şuan durumunuz nedir kac seansta bitti acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…