B betusssjd Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 166 33 13 24 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #1 Arkadaşlar merhaba, koltuklarımı alalı 1 yıl oldu. Yaklaşık 10 ay depoda bekledi, yıkatsam mı yıkatmasam mı kararsız kaldım size sormak istedim
Arkadaşlar merhaba, koltuklarımı alalı 1 yıl oldu. Yaklaşık 10 ay depoda bekledi, yıkatsam mı yıkatmasam mı kararsız kaldım size sormak istedim
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.034 22.280 268 33 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #2 betusssjd .!.: Arkadaşlar merhaba, koltuklarımı alalı 1 yıl oldu. Yaklaşık 10 ay depoda bekledi, yıkatsam mı yıkatmasam mı kararsız kaldım size sormak istedim Genişletmek için tıkla... Ambalajsız bekledi ise olabilir. Tozuna depo edilen yere vs bağlı ama temiz olduğunu zannetmiyorum. Bir nemli bezle temizleyin duruma bakın sonra olmadı yıkatırsınız içinize sinmezse
betusssjd .!.: Arkadaşlar merhaba, koltuklarımı alalı 1 yıl oldu. Yaklaşık 10 ay depoda bekledi, yıkatsam mı yıkatmasam mı kararsız kaldım size sormak istedim Genişletmek için tıkla... Ambalajsız bekledi ise olabilir. Tozuna depo edilen yere vs bağlı ama temiz olduğunu zannetmiyorum. Bir nemli bezle temizleyin duruma bakın sonra olmadı yıkatırsınız içinize sinmezse