• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk tk rengi hangisi olsun sizce fikirlerinize güveniyorum hanımlar.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Hepinizze tşk. ederim. Ztn koltuklar kahverengi ben resimler üzerinde oyadım tv üniteme hangisi uyumlu olur onu görmek için. İstediğim renkte yapacaklar. Galiba siyahta karar kılıcam. Zor olrsa kullanımı nede olsa minderlerin hepsi fermuarlı bir tanede mor kılıf yaptırırım dceğişik değişik kullanırım. Hem devamlı oturmak için rahat edemezsen ztn iki tane çekyat alacağız o odaya geçerim sorun olmaz.

kesinlikle siyah derim. düşündüğüm 2 renk var koltk takımlarında işki beyaz ikincisi siyah:)=

İki hafta sonra vericez koltukların siparişini. Bakalım o zamana kadar fikrim değişmezse syh yaptırıcam sanırım.

siyah koltuk toz gösteriyor canım. antrasit (füme) öneririm. kenarları beyaz deri, minderleri füme antilop kullanıyorum ben. çok memnunum.

bencede siyah hoş olur mobilyalarını tamamlar. toz göstermesi sorun değil bence. beyaz yada krem alsan mesela oda riskli sonuçta uygun birşey seçmek istersen biraz risk almak gerekir. leke tutmayan silinebilen kumaşlar var artık. kendin otururken de üstüne birşey örtersin olur biter bence sorun değil cnm. içine nasıl sinerse öyle al. sonra bu hiç uymadı falan demez pişman olmazsın.

bencede siyah hoş olur mobilyalarını tamamlar. toz göstermesi sorun değil bence. beyaz yada krem alsan mesela oda riskli sonuçta uygun birşey seçmek istersen biraz risk almak gerekir. leke tutmayan silinebilen kumaşlar var artık. kendin otururken de üstüne birşey örtersin olur biter bence sorun değil cnm. içine nasıl sinerse öyle al. sonra bu hiç uymadı falan demez pişman olmazsın.

Haklısın cnm ileride yedek bir kılıf yaptırmayı düşünüyorum ztn.

bence 3.renk gri olan güzel ben siyah renkden hiç hoşlanmadığım için bana hiç hoş gelmiyor ayrıca salonunu boğar siyah bence gri derim

Back
X