• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk tk rengi hangisi olsun sizce fikirlerinize güveniyorum hanımlar.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nagsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
115
0
46
İstanbul
Tv üniteme siyah koltuk renk olarak uyuyor ama çok toz gösteririr. Kadife birde kumaşı. Kahve rengini çok beğeniyorum oda uyumsuz olur herhalde. :olmaz: Hangi renk yaptırsam uyumlu ve kullanışlı olur. Salonda oturucam siyahı kullanmak çokmu zor olur.

Eklentiler

• $merinos 980.webp
    $merinos 980.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 137
  • $ekselans - 2490.webp
    $ekselans - 2490.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 149
  • $ekselans - 2491.webp
    $ekselans - 2491.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 135
  • $ekselans - 2494.webp
    $ekselans - 2494.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 125
bence revajda olan moda renkler var yaldızlı şık kumaşlar bir kaç örnek var tabi göstereyım hemen

Eklentiler

• $04.webp
    $04.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $large.webp
    $large.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 259
Aksine çok kullanışlı bütün minderleri fermuarlı yıkanabiliyor. Kenarlarıda deri ztn. Rahatlık bakımındanda güzel. Ben tv ünitesine uyum açısından hangi renk uyar diyorum.
Sarahd parlak kumaşlarda güzel ama ben spor olsun istiyorum salonum.

Birde revaşda olan mor renk var tabi ayrıca benım favorim olan renkler

Eklentiler

• ${F5A3A25C-958E-4A99-86EA-4825345C0485}.webp
    ${F5A3A25C-958E-4A99-86EA-4825345C0485}.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 116
gri beyaz renk güzel bence.benimde koltularm aynı yanlar beyaz deri minderler gri kadife.tv ünitemde siyah beyaz zaten.uyumu güzel oldu.siyah koltuk kullanımı biraz zor ve çok kapatır diye düşünüyorum.

Sağol cnm. Ben kahve rengini çok beğendim ama gri daha uygun galiba. Çünkü beğendiğim tv ünitesinin başka rengi yok.

kahvede olur olmasınada halını kahveli siyahlı falan uydurman lazım perdeni ona göre tabi.bütünlük sağlamak biraz zor olur.insanın kafası çok karışıyor bende 5 aylık evliyim evimi düzene kadar fenalık geçirmiştim valla.

Benimde fenalık geçirmeme az kaldı valla. Gece yatağıma yatınca koyun değil çeyiz sayıyorum.

devamlı salonda oturacaksanız şık olduğu kadar rahat ve temizliği kolay bir takım seçmeniz daha faydalı olur sizin için. Ben şahsen ilerde evlenince salonumda oturmayı istediğim içim öyle yıldızlı allı pullu ya da bembeyaz şeylere bakmıyorum pek .Rahatlık ve kullanışlı olması önemli benim için.

benim salon takımımdan. çok rahat ve güzel bir takım. benimki krem deri oturma yeride açık kahve çok hoş duruyor. bence siyahlı al çünkü o daha güzel uyar.bezle aldırıverirsin tozunu

cnm 3 aylık evliyimmmm salondaki koltuklarım siyahhh yemek odam beyaz....kolotuklar öle tozlanmıyoki hemennnnnn sürekli kulanırsan hiç toz belli olmas..ben 3 ay içinde 3 kere anca tozunu aldım koltuklarınnn oda tozlanmamıştıda içim rahat etmiyo diye aldım:)bence siyahın yeri çok ayrıııı:)

minderli koltuklar yıkama vs açısından kullanışlı ancak oturumu rahat gelmiyor bana.beli ağrıo insanın 2 minderi arkanıza almak zorunda kalabiliyorsunuz

Back
X