• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk temizliği

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
648
37
arkadaşlar cuma günü evime temizlikçi kadın gelecek 6 aylık evliyim koltukları sildirecem ne ile sildireyim yani detarjan olarak bide ne zaman kurur koltuklar biz rizede yaşıyoruz çamaşırlar yıkandığında hiç tam kurumuyo hafif nemli kalıyo koltuk kurumaz da kokar mı acaba ne yapsam bilemedim bana bi yardımcı olsanız

rengini almaması için beyaz sabun en iyisi.diğer kimyasallara göre daha zararsız hemde lekeleri çıkartabilen cinsten.birde çok ıslak silerse tabi kuruması problem olablir bezi çok iyi sıkıp silmek gerekir.ben üstünden kuru bezlede aldırıyorum nemini..kuruması problem olmasın diyosanız bezin canını çıkartcak kadar sıkıp öyle silmeli bikaç kez geçmeli gerekirse.lifi köpürtüpte silinebilir üstünden duru suyla tekrar geçilmek şartıyla halıları öyle yapıyorum ama biraz ıslaklık kalabiliyor öyle yapınca

Koltuk silindikten sonra üzerine çarşaf örterek nemin büyük bir bölümünü alabilirsiniz.Sonra üzeri açılarak kurumaya bırakılır.

Son düzenleme:
ben de trabzondayım. nem problemim olmadı. fazla ıslak sildirme. ben halı için olan koslayla siliyorum

Back
X