KOLTUK TEMİZLİĞİ

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.279
1.102
Koltuklarımı silerek temizlemeyi düşünüyorum ama renginin solmasından korkuyorum. Koltuk yıkama şirketlerine güvenemiyorum.
Koltuklarım lacivert ve krem tonlarında.
Ne ile silebilirim?
İnternette bulaşık makinesi tableti eritip sıcak suyla silen var, koltuk şampuanı kullanan var..

Koltuklarımı silerek temizlemeyi düşünüyorum ama renginin solmasından korkuyorum. Koltuk yıkama şirketlerine güvenemiyorum.
Ne ile silebilirim?
İnternette bulaşık makinesi tableti eritip sıcak suyla silen var, koltuk şampuanı kullanan var..
Kumaşınız narinse sabunlu su ile silebilirsiniz, ben halı yıkama makinesi ile yıkıyorum, taytüyü

Ne ile silebilirim?
Ben bulaşık tabletiyle siliyorum solma olmadı. Haki yeşili.

Benim endişem süngerin suyu çektikten sonra kuruduğunda oluşacak kötü koku.. 🙄 siz arap sabunuyla mı siliyorsunuz ?
Yok yok öyle bir koku olmuyor ben hep Arap sabunu ile siliyorum leğene döküyorum sabunu bezi batırıp siliyorum ama içiniz rahat etmezse bir su da yumuşatıcı ile silin ama olmuyor yani içiniz rahat olsun

Yok yok öyle bir koku olmuyor ben hep Arap sabunu ile siliyorum leğene döküyorum sabunu bezi batırıp siliyorum ama içiniz rahat etmezse bir su da yumuşatıcı ile silin ama olmuyor yani içiniz rahat olsun
Ben bu şampuanı almıştım ama kullanmaya cesaret edemedim de..
Dediğiniz gibi yapıyım o zaman, makine alana kadar en azından 🥲

Eklentiler

• IMG_8629.jpeg
    IMG_8629.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 11
X