Koltuk temizligi

Guess_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
263
108
53
38
Merhaba kızlar
Krem rengi kadifemsi koltuk takımlarım var.berbat durumdalar.uzerleri leke dolu.nasil geçer bu lekeler? Nasıl temizlemeliyim?
Bir de nasıl toz alsam eşyalar parlak ve temiz görünür?
Aslinda temizlik konusunda çok beceriksizim soracağım çok soru var ama zamaninizi almayayim.
Bu kadarına cevap verin baritesekkurler

Halı yıkama şirketleri eve gelip koltukları yıkayıp kurutuyorlar
Benimde beyaz ve kadifemsi koltuklarım sildikce rengi siyaha döndü ne denediysem daha kötü oldu

Yıkama geldi yikadi hepsi tertemiz senede iki kere yaz ve kış sonu yikatiyorum

Toz alırken de nemli bezle önce tozu aldıktan sonra silikonlu yüzey temizleyici veya sirkeli su ile son kez bı silersiniz

Tam benlik ahahaa daha az önce krem rengi koltuk takımını yıkadım ve ilaç aramak için markete gittim aslında koltukları yeni aldım çok tozluydu spottan aldık tahmin edersiniz ben şok markete gittim mintax sıvı arap sabunu kulladım lekeler yok oldu tertemiz yaptı 5 kilo yogurt kabına su koydum 2 kapak döktüm sogan cuvalıyla sildim 2016062719414326907.webp

Silikonlu temizleyiciler var parlak gosteriyor toz alinan yeri ama ben kullanmıyorum dogal seylerle alırım tozu. Koltuktaki lekeleri geciktirmeden sivi arap sabunuyla siliyorum çıkıyor.

Tam benlik ahahaa daha az önce krem rengi koltuk takımını yıkadım ve ilaç aramak için markete gittim aslında koltukları yeni aldım çok tozluydu spottan aldık tahmin edersiniz ben şok markete gittim mintax sıvı arap sabunu kulladım lekeler yok oldu tertemiz yaptı 5 kilo yogurt kabına su koydum 2 kapak döktüm sogan cuvalıyla sildim Eki Görüntüle 2026268
Bunu deniycem bende.

yıkatıyorum, ağustosta yıkatıcam yine, sildikçe halka halka yayılan çizgiler oluşuyor ben beceremiyorum silmeyi :)

Çok sulu olunca lekeler o yüzden kalıyor mümkün oldugunca sulu silmeyin benim halı yıkama makinem var onla çektiriyorum suyunu

Benim de cay lekesi su lekesi silinme lekesi vardi. Koltuk yikama firmasini cagirdim. Sanki yeni almisim gibi..
Hemen uzerine ortu serdim...

Toz icin de amway genel temizlik kullaniyorum. Cok memnunum.

Koltuk temizliği ile koltuk silmeyi karıştırmamak gerekir. Koltuk silme koltukları daha çok mahvediyor koltuk yıkama ise daha çok profesyonel makina Vs gerekiyor. Bu tip durumlarda hemen ekibinden Beyi arıyorum her defasinda koltuklarım yepyeni oluyor. Herkese de tavsiye ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X