Kendi isteğinizle değişiklik yapıldığı için değiştirmezler ama tamirat önermeleri bile güzel bişey. 6 ay kullanılmış koltuğu kimse değiştirmez.
O bişey değiştirmez ki 6 ay önce aldınız sonuçta.toplasan 4-5 kere kullandık..
O bişey değiştirmez ki 6 ay önce aldınız sonuçta.
O da ihtimal dahilinde. Sandıklar çok mu gerekli? Onları iptal ettirseniz tamire gönderip daha iyi olur gibi geldi bana.evet haklısınız değiştirmezler büyük ihtimaltamire gittiğindede daha beter gelir diye korkuyorum valla
O da ihtimal dahilinde. Sandıklar çok mu gerekli? Onları iptal ettirseniz tamire gönderip daha iyi olur gibi geldi bana.
Bu sorunu büyük ihtimalle modeli sandıklıya dönüştürdüğünüz için yaşıyorsunuz. Tamirini teklif etmeleri çok iyi sandık kısmına çok ihtiyaç yoksa modeli orjinal haline dönüştürmelerini isteyin, daha sağlıklı olacak gibi geldi bana
Kumaşı değiştirdiğinizde renk tonu uyacaksa sandalyelerin kumaşını değiştirmenize gerek kalmayabilir aslında.
Açık-koyu tonlarla hatta uyumlu farklı desenlerle dekorasyon moda son yıllarda.
örnek vereyim:
Kafadan icinize sinmedigi icin nekadar tamire falanda gitse bence dgisiklik olmaz
Kullanip eskitceksiniZ sonra degistirceksiniz yapacak bisi yok
tamiri kabul edin bence. nasılsa şu an içinize sinmiyor. içinize sinme ihtimali %50. sandalyelerinize uyan bir ton seçersiniz. eğer yine sorunlu gelirse ki, ben zannetmiyorum o zaman değiştirme ihtimalini düşünün.
ama sorunu halledeeklerini düşündükleri için tamir önermişlerdir.
haklısınız ama denemeye değer bence, yarın öbürgün koltukların yüzünü değiştirseniz bile o koyup gerdirecekleri mekanizmaya ihtiyacınız olacak.
madem söyleyimde gelip alsınlar koltuklarıbazen diyorum tamam gönderelim çağıralım gelsinler esime bazende diyorum hayır göndermicem değiştirsinler bide ben yumuşak biriyim değiştirin diye ısrar edemiyorum aslında mekanizmayı zaten bize anlattıları gibi yapmamışlar normalde çok farklıydı mekanzma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?