Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk takımım ve rengi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Herkese merhaba
kızlar ben bu resmini koyduğum koltuk takımını çok beğendim yalnız açık renk olmasından dolayı tedirginim :( Sizce nasıl çalışan bir bayan olarak idare edebilir miyim ? hayalimde hep açık renk pembeli koltuk takımı vardı.İlk zamanlarımızda oturma odası yapamayacağız salonda oturacağız o zamana kadar başedebilir miyim sizce .Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Çevremde içinde kalmasın al diyende var temizliği zor olur diyende :(
$trend-koltuk-takimi.webp$trend-kanepe.webp$trend-kanepe_2.webp

Herkese merhaba
kızlar ben bu resmini koyduğum koltuk takımını çok beğendim yalnız açık renk olmasından dolayı tedirginim :( Sizce nasıl çalışan bir bayan olarak idare edebilir miyim ? hayalimde hep açık renk pembeli koltuk takımı vardı.İlk zamanlarımızda oturma odası yapamayacağız salonda oturacağız o zamana kadar başedebilir miyim sizce .Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Çevremde içinde kalmasın al diyende var temizliği zor olur diyende :(
Eki Görüntüle 744075 Eki Görüntüle 744076 Eki Görüntüle 744077

ben çok beğendim canım. açık renk olsada artık çok iyi leke çıkarıcılar var kumaşlarda tay tüyü mesela kolay temizleniyo. benim koltuklarım da açık renk 1 aydır filan evliyim sorun yaşamadım henüz. bence de içinde kalmasın al mutlaka. pembe ve bej çok hoş olmuş hem.

teşekkürler canım :) kumaşına leke tutmaz dedı kolay temizlenir dedi umarım öyledir annam falan baya kafamı karıştırdı ama çok istiyorum napim :)

offf yaaa benimm annem ve kayınvalidem de kafamı çok karıştırmıştı iyi ki almışım diyorumm.. bide benimkiler sakın shaggy halı alma diye tutturmuşlardı yatak odasına bej shaggy aldım çok kolay temizleniyo. (ip shaggy) salona almamıştım (bizimde oturma odamız yok tv filan salonda) almadığıma pişmanımm...

cnm isteğini erteleme al bence benimde mobilyalarım açık renk hiçte öyle leke falan olmuyor hemen ilerleyen senelerde kirlenirse eve mobilya temizleyicilerini çağırırsın ufak tefek lekeleride leke çıkarıcılarla çıkarırsın al kullan bence:34:

bence sen öyle diyenlere felan hiç kulak asma mükemmel bi oturma grubu içinde kalmasın al bunu bence sonuçta kaç yıl kullancaksın baktın olmuyo bir 10 yıl sonra felan değiştirirsin ayrıca leke tutmayan kumaşlar felan var artık temizlemesi olay ıslak mendille bile çıkıyo içinde kalmasın kaçırma bu mükemmel fırsatı :)

Back
X